Mám 20 rokov a nedávno ma v zrkadle prekvapili prvé sivé vlasy. Zatiaľ ich veľmi nevidno, no príde mi to veľmi skoro v takomto veku. Kedy to prišlo u vás? Ako ich maskujete prípadne proti nim bojujete? Existujú ozaj účinné prípravky z lekárne / babské rad
a zabudol som napisať že to pozprujem posledne 2 roky ale šedino s mal minimalne už pred 5-7 rokmi ... účinne prípravky na to nexistujú podľa mňa ... keď si žena, tak použi farbu
Sranda ako to Birdz osadenstvo spoločne starne, teraz fóra "ako bojujete s prvými šedinami", prejde pár rokov a bude tu "čím si fixujete zubnú protézu?" a "ktoré plienky na inkontinenciu sú najlepšie?" :'D
Mne po psychickom zruteni sa vyjebal jeden celkom hruby pramen uplne sedivych vlaskov. Ale vsetci hovoria ze je to sexy tak som to este nedal zafarbit.
Stará Číňanka je cela šediva
...
Ako v skutočnosti , mohla by som mat aspoň zopár , veď aj mladší odo mna majú , ale nie ešte som si nikdy v živote nenašla jeden sivý vlas
Mám dosť a nevadia mi, len som dakedy trošku v rozpakoch keď na ne niekto veľmi sokovane upozorní. Keď to povedia len tak nejak normálne, tak pohoda, ale dakedy sú z toho úplne rozrušení a vtedy som z toho zas ja trochu vyvedený z miery
Šedé vlasy "nemám", pretože mám vlasy vyholené (kvôli genetickej predispozícii k holohlavosti ma to prestalo baviť, tak som si hlavu vyholil). Šedé fúzy si raz za čas vytrhnem pinzetou.
Nie, snáď nemám. Neviem. Ale až teraz sa majú začať farbiť vlasy. Ako inak by ste chceli s tým bojovať.
Nie v 14tke si prefarbovávať každý mesiac vlasy, zničiť si ich ešte skôr chémiou a potom nariekať. ... farba je tu rovnako ako make up, až keď to treba. Jasne daj si 60 vajec za den kludne ... môžeš. Aj zabiť sa môžeš...
ajajaáj, kam sme sa to dostali, kedysi sa tu riešila prvá menštruácia, dnes prvé šediny... nie som tá pravá, čo by to mala povedať, ale starneme birdzáci
Ja mám šediny už od 18, vtedy som si našla prvých pár. Ale u nás je to dedičné, otec bol pomerne šedivý už v 30-tke a sestra tá tiež. Riešenie? Farbenie vlasov, to ti zakryje tak na 2 mesiace a potom znova, keďže vlasy odrastú. Dnes už existujú mnohé šetrné a prírodné farby, tak prečo nie. Podľa mňa ostáva iba zmieriť sa s tým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
My muzi musime byt radi za kazdy vlas, akejkolvek farby
...
Ako v skutočnosti , mohla by som mat aspoň zopár , veď aj mladší odo mna majú , ale nie ešte som si nikdy v živote nenašla jeden sivý vlas
Ale raz, keď budem kompletne prešedivelá, si ich chcem nechať biele a dlhé a byť celkovo kúl babička/tetuška
Nie v 14tke si prefarbovávať každý mesiac vlasy, zničiť si ich ešte skôr chémiou a potom nariekať. ... farba je tu rovnako ako make up, až keď to treba. Jasne daj si 60 vajec za den kludne ... môžeš. Aj zabiť sa môžeš...
A SERE MA TO.
chcem.