Ahojte potreboval by som pomoc, mam jednu stvorku z jedneho predmetu a potreboval by som sfalsovat vypis.Len neviem ako to bude vyzerat pretoze doteraz sme dostavali len vysvedcenie.Cize pomoc by som potreboval v tom ze ako bude vyzerat vypis?Mohli by ste
sak aha pozicaj si vypis dakeho jednotkara naskenuj to s prelozenym dobrym vysvedckom na tvojom mene a adrese, v skicari zmaz sivu ciarku medzi nimi a hotovo
Zaujimalo ma len jedna vec....ako to bude vyzerat, no vy tu nadavate na kokotov hore dole.....mozte byt na seba hrdy....ano mozno som kokot ze som sa neucil a mam tam stvorku ale to uz nie je Vasa vec!!!! ja som mal len jednu otazku a cakal som jednu odpoved....nikoho to nezaujimalo to ako si na mna vynadate ked ma pri tom ani nepoznate,......chodte do pci..... krásny den
@heatrow Pozriem sa na seba a potom na teba a vydim kto je ozajstny kokot....inac na koniec roka ked si opravim znamky mojich rodicov uz asi az tak nebudu zaujimat polrocne znamky....sa spamataj clovece
@xwoodyx hej hej pozri do zrkadla a uvidíš hneď tu nejde o to čo si sa pýtal a či ich to bude alebo nebude zaujímať .. ty tu chceš falšovať štátne papiere ty ujebo
@heatrow no tento ´´ výpis ´´ nie je štátny ani úradný papier , pretože každá škola ho môže mať rôzny , je vytlačený na kancelárskom papiery , žiadna vodotlač , a na niektorých škola sa ani riaditeľ/ka naň nepodpisuje , len triedny učiteľ ( čiže si myslim že sfalšovať nebude až také náročné ) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zastreľ sa