Ako by mal vyzerať ideálny kamoš na trávenie voľného času? Akými ľuďmi sa obklopujete?
Akých ľudí si okolo seba vyberáte? S kým ste kamaráti? Čo máte najradšej a čo naopak nemusíte u ľudí okolo seba? Podľa čoho si vyberáte top kamarátov? Alebo také proste neriešite a kto vám príde do života toho beriete aj s topánkami?
z toho by mohla u mňa vzniknúť knížka snažím sa väčšinou ľudí neobklopovať...
ale tak určite: schopnosť vykomunikovať si problémy, schopnosť nevyužívať ma ako odpadkový kôš na problémy, inteligencia, všeobecný rozhľad..
ze vyberam... 100% mojich kamaratov za cely zivot su ludia, ktori ma sustavnym doliezanim donutili prekonat mizantropiu a stravit s nimi cas, a potom som zistila, ze nie su uplni kokoti
svoj voľný čas trávim s mojím mužom alebo sama so sebou (hobbies), mimo toho mám len známych.
raz za čas sa v mojom živote objaví aj iná dôležitá osoba, najlepšia kamarátka, spriaznená duša, s takouto osobou rozvíjam vzťah aj za hranice kamarátstva. výsledok je taký, že ľudí s ktorými nemám až tak veľkú zhodu si nepripustím k telu a keď sa nájde niekto kto mi vážne sedí tak ten vzťah žijem na maximum...
väčšinou mám kamarátov jednotlivcov (akože nie partia, ale moji kamaráti sa navzájom väčšinou ani nepoznajú a trávim s nimi čas jednotlivo). nie že by to bola podmienka, ale ja celkove nejak väčšie partie nemusím. väčšinou sú to ľudia na rovnakej intelektuálnej úrovni s ktorými vieme preberať aj hlbšie témy... ale inak je každý v niečom trochu iný... s každým mám spoločné niečo trochu iné, výnimočné... jeden je ideálny na len také klebetenie a odreagovanie sa od všetkého, druhý zas na vážne rozhovory a dobré rady do života, tretí na spoločné hranie hier a podpichovanie sa a tak podobne... a prevažne to nie sú žiadny extroverti a párty ľudia... skôr sú to ľudia čo vedia oceniť aj chvíle ticha a len takej domácej pohody pri káve alebo čaji... asi tak nejak by som to zhrnula, ale dalo by sa o tom povedať aj oveľa viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A hlavne by mohol byt z rovnakeho statu lebo sezonne kamaratstva ma vycerpavaju
ale tak určite: schopnosť vykomunikovať si problémy, schopnosť nevyužívať ma ako odpadkový kôš na problémy, inteligencia, všeobecný rozhľad..
raz za čas sa v mojom živote objaví aj iná dôležitá osoba, najlepšia kamarátka, spriaznená duša, s takouto osobou rozvíjam vzťah aj za hranice kamarátstva. výsledok je taký, že ľudí s ktorými nemám až tak veľkú zhodu si nepripustím k telu a keď sa nájde niekto kto mi vážne sedí tak ten vzťah žijem na maximum...