Veď povedz normálne, že si Bi, a že si sa zamiloval do chlapa. Tým je vysvetlené, prečo si si to užil aj s ňou - ale momentálne si zistil, že ta to viac ťahá k druhej strane, lebo pri žene nedokážeš pocítiť to čo pri mužovi. Že hlbšie city dokážeš prechovávať len pri mužoch, a pri žene sa síce vieš vzrušiť, ale ničo tomu chýba.
@lukaso121 dajme tomu mas ju rad ale vidis ze ona je inde ako ty... nema to perspektivu a nechces aby sa koli tebe trapila chces urobit hrubu ciaru za minulostou.
@loveillumination ved ona nepovedala ze som gay ale urcite o tom zacala pochybnovat cudne je vsetko co sa lisi od ocakavaneho priemeru a ty si jej slova trosku vytrhla z kontextu.
nie je jednoduchšie človeku normálne povedať, že to nikam nevedie a nevidíš v tom budúcnosť, než zo seba robiť hlupáka? pravda môže časom vždy vyplávať na povrch a Ty budeš v jej očiach obyčajný primitív, ktorý nedokáže jednať otvorene. týmto činom len sotva urobíš hrubú čiaru za minulosťou.
@xxar3s ked ste si to spolu uyivali, tak ju asi tazko presvedcis... max BI takze jej ublizis ci chces alebo nie... a hrozne by som chcel mat tvoje starosti... boha, vsak jej to normalne povevdz - zabolí / prebolí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Nauc sa to ..
Alebo sa namaluj a oblec ako transvestita
Btw ty si sa mi vzdy zdal cudny..Kto vie ci to v tebe nedrieme