Ja rozmýšľam nad: Smutný mních, Marley III alebo Štúr. Vážne rozmýšľam, ale keďže je to sibírsky kocúr, tak potom asi niečo ruské, ale to mám strašne širokú škálu... Ach!
@otvoreneokno ale houby ja som Pottera videla prvú časť a nič viac. ani knihy ani nič, len ma to tak napadlo. a ešte je jedno také pekné slovenské meno ale neviem si ho vybaviť
dáky Solún alebo čo ale Severín je pekné podľa mňa
@jin15 Hm, zvláštne. Ja som mala pred Miňou morčiatko a šrkečka, ale ani jedno z toho sa nevolalo Ponožka a už vôbec nebolo ani jedno mačka. Ale keď myslíž... A Miňa ešte žije
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Alebo ak by sa ti to zdalo otrepané, tak Dunčo.
Ja rozmýšľam nad: Smutný mních, Marley III alebo Štúr. Vážne rozmýšľam, ale keďže je to sibírsky kocúr, tak potom asi niečo ruské, ale to mám strašne širokú škálu... Ach!
žanet je meno?
dáky Solún alebo čo ale Severín je pekné podľa mňa
Bobo, Snoopy, Rick, Dipsy, Frigo, Timo, tie sa mi tiež páčia
a Miňo
ach tak vymyšľaš nové mena
@walrus prepáč, ale keď ti je už známe meno mojej prvej mačky, tak potom asi vieš, že na mňa mená ako Miňo, Murko, Benny a Jenny neplatia
@otvoreneokno to moje dlhé vedenie
@okyokyoky @37
Urýchlene žiadam ban za spam, spam a spam a ešte aj demenciu, demenciu a demenciu, prosím..
mačky reagujú na sykavky...........na to som prihliadala