Som rada, že prostredníctvom tohoto fŕa som utvorila/ucelila lásku dvoch ľudí @kail91@mmajuskaa3 A ak to tak nie je, nehovorte mi to, mám rada šťastné konce
A čo sa týka tej ankety, myslím si, že dosť ľudí sa neohodnotilo podľa skutočnosti
nebola tu taká možnosť takže som dala že to ujde, som spokojná sama zo sebou, síce mám v pláne menšie chirurgické zákroky ako odstránenie znamienok, a retuš jaziev ale inak so sebou nemám problém
@mmajuskaa3 vieš čo, teraz čítavam a vídavam samé také pochmúrne filmy s nešťastnými koncami, tak už chcem niečo pekné, lebo v to prestanem veriť že to vôbec existuje
@dandybrendy existuju stastne konce, zalezi to len od toho ako si to ludia zariadia a ja verim aj na pravu lasku, len nie vzdy je jednoduche ju aj najst, kludne ver aj na take veci,moznoze sama zazijes ten happyend
@mmajuskaa3 akože, ak sa mi do týždňa nestane niečo dobré, tak si to rovno môžem hodiť, zas sa mi už všeto začína posierať a nič nevychádza a nestíham a som chorá a blá blá blá..: ( ALe hodím to na počasie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
slovami @darkkizz Lebo žena je krásna vo chvíli, keď v to verí.
jedine co by som nechcel,resp. zmenil su zuby..
A čo sa týka tej ankety, myslím si, že dosť ľudí sa neohodnotilo podľa skutočnosti