Boli tu rôzne ankety že:zhorieť-utopiť sa ...ale v dôsledku čoho by ste radšej zomreli: Choroby /napr.rakovina,AIDS.../alebo na následky zranenia/zhorieť,byť zastrelený.../? -jedna z týchto možností,nie na starobu
@janehonda čo ja viem.. napríklad pri takej guľke do hlavy, kde si myslím, že je skoro hneď smrť.. ale tak chvíľu to môže aj bolieť, už mi to bude asi jedno ..
@janehonda nevem, dat si rohace a diamezany abo neco silnejsie a zomriet v spanku. gulka do hlavy neni iste, skok pod vlak tez ani predavkovanie a tak ale dobra temu uz sem v podobnej aj odpovedal
Ja keby som "si mohla vybrať" tak by som chcela, že pri mojich obľúbenných činnostiach, t.j, buď na snb/lyžiach, alebo by som na hokeji dávala gól a v tom momente by som odvecla, alebo nejak tak aby som za môž život zachránila nejaký druhý život... Ale snáď si ešte niečo povolené užijem tu na zemi
Poriadne krutou a bolestivou smrťou. Nie robím si Prdel Asi zomrieť v spánku alebo doma v posteli pri mojich najbližších, určite nie v nemocnici. Určite keby mám zomrieť a viem o tom tak by som odmietla nemocnicu. ( keby viem že to je definitívna smrť.)
ja by som chcela umriet pri nejakej nehode, tak aby som si ani neuvedomila, ze som vlastne mrtva. je to urcite lepsie ako sa trapit niekolko dni, tyzdnom, mesiacov...
hmm, neviem, je mi to asi jedno ale ak by som umierala na nejakú chorobu a ak by som cítila, že čas prichádza, tak by som požiadala niekoho o dávku nejakého halucinogénu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
zlomene väzy....ale take že v sekunde
A potom napríklad nenarážam tým na odseknutie hlavy, pretože pravdepodobne ak vám niekto odsekne hlavu, tak hlava ešte niekoľko sekúnd žije
Ak by to šlo moc pomaly tak spraviť to isté ešte na cca piatich miestach a už len dofetovaný čakať kým vykrvácam
Už to mám premyslené
lepšia smrť ani nemôže byť
Ale ak by som si to mala premysliet a naplanovat, isla by som do San franciska, a skocila z Golden Gate
Najviac sa bojim smrti zastrelenim alebo niecim podobnym, lebo to vacsinou cakas, a mas v tele strach, co bude, ci to bude boliet..