Ako by ste vyriesili jeden z njaväčsich problémov Europy?
Lebo ludia stále nadávaju že Fico tých cigánov este podporuje atddd, ale ked sa nad tým zamýslam... Ako by to mohol riesit niekdo iný?
@4 Alebo by som zavolal Kotlebovy, že "Romale iduť do Banskej Bystrici!!!"
A on by to už vyriesil... Zavolal by Slotu nech mu požičá tu svoju stíhačku...
@mefistofel@hetfield zatial sme na nic moc neprisli.. (uprimne moc nepocuvam )ale pochybujem ze typek je za riesenie genocidou pokracujeme o 19:45 tak uvidime
jedine vzdelávaním. veď byť rómom nie je choroba a rovnako existuje plno slušných a úplne debilných bielych ľudí. a pokusy o výchovu sú ale nezdá sa, že by prinášali nejaké úžasné výsledky
cigáňom treba dať nákladné auta a autobusy, aby mohli slobodne odísť do svojej rodnej domoviny a tou je India...
na cestu im dať peniaze čo dostali z únie a svačinu aby neboli hladní....
Ja neviem čo by som s nimi robil teraz už Bo už ich je veľa.. ako taký čo normálne žijú v bytoch aj u nas na sídlisku tak to v poho dobre nech si žijú ale tých čo robia bordeľ s tymi ich chatrčami a osadami... by som vydal zákon 1 dieťa a zvyšné nech už štát neplatí... a začal by som riešiť presťahovanie späť do Indie... fakt keď tu o tom píšem a rozmýšľam až nechápem čo sa s nimi kur*a už dá urobiť keď už teraz je v Indii obrovský počet chudobných na ulici žijúcich.. až ma to je*e nenormalne
pridavky na 2 deti len,
a ked uz dostavaju tu podporu nech je to aspon podmienene tým ze budú mať poriadok a nie ze to tam vyzera ako na smetlisku...a cigani su platení za to ze odpratávajü(teda skor neodpratavaju) čo sami narobili..to kde sme
na Slovensku nie je robota ani pre bielych nieto ešte pre cigáňov takže som veľmi zvedavý aké zázračné riešenia ponúkne ten tlčhuba... podľa mňa to bude rovnaké ako s Ficovými istotami
ja im prajem dozit ale niekde napr mimo pevniny. keby aspon nesmrdeli. si myslim, ze clovek, co smrdi si nezasluzi byt brany s respektom. a nevravim, ze vsetci, ale ti co ano, tak o tych hovorim...ti ostatni whatever. ja proste nenavidim, ked idem v mhd grcat z niekoho, ked je este aj v pravidlach mhd napisane, ze nastupit smu len cisti ludia...
Využiť nejaké nevyužité a nepotrebné (najlepšie čo najodľahlejšie) miesto niekde vo svete, kam by sa všetci presunuli. Oni by boli radi že sú spolu, a my že sme bez nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Navrhol by som "Konečné riesenie cigánskeho problému" ....
Prípadne @3
A on by to už vyriesil... Zavolal by Slotu nech mu požičá tu svoju stíhačku...
genocida ci ine humanne riešenie? :-S
na cestu im dať peniaze čo dostali z únie a svačinu aby neboli hladní....
a ked uz dostavaju tu podporu nech je to aspon podmienene tým ze budú mať poriadok a nie ze to tam vyzera ako na smetlisku...a cigani su platení za to ze odpratávajü(teda skor neodpratavaju) čo sami narobili..to kde sme
aspon VPP
lenze to neriesi LEN romsku problematiku, ale hlavne aj socialne davky bielych, cize toto neni moc riesenie