Nepotrebné ako nepotrebné, keby som k nim prišla ako k protihodnote za nejakú moju snahu, tak by som ich asi strčila na sporiaci účet, ak by som ich našla na chodníku/vyhrala v lote, tak by som ich niekomu konkrétnemu darovala asi najskôr.
Sla by som do kasina dala ich na cervenu, ak by padla kupila by som si pouzity iphone 5 za dvesto a za zvysok oblecenie a zivobytie a aj by nepadla tvarila by som sa ze som ziadne nedostala
že "nepotrebných" neviem, ale asi by pri mne neostali dlho... to človeka láka už len z princípu.. a.. vždy človek niečo potrebuje, pretože sme nenásytní .. ale nie.. .. neviem, osobne asi by som nejake oblečenie, kozmetiku.. teraz ešte aj darčeky na Vianoce.. ale je to už na tebe ako z nimi vynaložíš
ani neviem. asi by som zaplatila fakturu za mobil, ktora je btw 3e tento mesiac u mna. potom by som pomaly minala na ostatne bezne veci, ako listok na mhd a tak.
momentálne by som za ne bola vďačná ako nik a kúpila by som si zimnú bundu/kabát a topánky, nech už nemrznem a za zvyšok vianočné darčeky, lebo fakt na nič z toho nemám a je to hrozný pocit
poriadne topánky na zimu, išiel by som sa kvalitne opiť s kamarátmi, a zvyšok by som dal otcovi za ubytko ako preddavok, pravdepodobne by mi na ten preddavok už nič nezvýšilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Prakticky by som ich rozflakala na oblecenie topanky kozmetiku divadlo ...
nudná som
Bio vino cabernet sauvignon, Domin plus Kusinsky, najkvalitnejšie vino ake mozes u nas kupit, vyskusaj.
200 eur je malo a komu sa to zda vela, tak este nezazil, ze mu pride nedoplatok za energiu / pokazi sa mu auto / potrebuje urgentne operaciu, etc.
take supky treba setrit