Je smutné aké ťažké je mať v tejto dobe kamaráta. Well, ide to zároveň niekedy aj jednoducho, proste nebyť len na nete kamaráti ale aj v realite. Mať niečo spoločné. Občas sa zaujíma jeden o druhého. Nevykašľať sa jeden na druhého, ak má dáky problém. atď.
myslím, že najlepšie kamarátstva boli v detstve, keď sme medzi sebou nesúperili o hierarchické postavenie, keď sme sa podvedome nezačali medzi sebou porovnávať a nezačalo to medzi nami vytvárať nezmyselné konflikty..
aj keď sa budeš snažiť byť dobrý kamarát, pokiaľ sa o to isté nebude snažiť aj opačná strana, tak je to v hajzli a nič sa nezmení.... viem to, skúšala som si tisíc krát zahryznúť do jazyka, pozorne len počúvať, usmievať sa aj pri totálnych pičovinách, ktoré daná osoba riešila..nakoniec som takým prístupom len zničila posledné svoje nervy, všetkým to moje chovanie bolo podozrivé a môjmu priateľstvu to zatĺklo zlatý klinec do rakvy....
v prvom rade je to individuálna činnosť a v druhom, chovaj sa k ním s porozumením a tak ako to očakávaš aj ty od nich ... hranice sú vždy u každého na inej úrovni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Nečítala som, môžeš skúsiť: » www.martinus.sk/?uItem=124162...
» www.web4kids.cz/web/kompasek-1...
aj keď sa budeš snažiť byť dobrý kamarát, pokiaľ sa o to isté nebude snažiť aj opačná strana, tak je to v hajzli a nič sa nezmení.... viem to, skúšala som si tisíc krát zahryznúť do jazyka, pozorne len počúvať, usmievať sa aj pri totálnych pičovinách, ktoré daná osoba riešila..nakoniec som takým prístupom len zničila posledné svoje nervy, všetkým to moje chovanie bolo podozrivé a môjmu priateľstvu to zatĺklo zlatý klinec do rakvy....