Všade sa rozpráva, že chalani majú strašne radi tajomné baby, v ktorých je kúsok záhady. Baby, pokúšate sa byť zo začiatku aj vy "tajomné" ? Ako? Chalani, aké "tajomnosti" o dievčati máte radi? Napriklad nechce povedať svoje meno (to je blbost, iba prí
podla mna je to bullshit. ale viem, ze zeny si na tom dost zakladaju, aj niektori muzi to omielaju...podla mna vela ludi to chape tak, ze tajomnost a nuda su protiklady, ale aj bez tajomnosti moze byt super vztah, resp. kazdy clovek je istym sposobom tajomny, ci chce, ci nie...len je otazne, ci si na tom niekto zaklada, alebo si to ani neuvedomuje...
ja som nikdy tajomna nebola, ale ked mi jeden chalan povedal, ze som lahko precitatelna, tak som si povedala, ze sa radsej budem hrat na tajomnu, lebo nechcem byt lahko precitatelna
Taku som stretol zachvilu uz skoro pred 7 mesiacmi a to ze nepoznam jej meno s coho som doteraz na prasky je asi ta najvacsia tajnost , ktorej sa chcem zbavit. Cize s casti i like it but i hate it .
treba byť sám sebou... teraz vážne, neviem ti 100% poradiť, lebo ja to asi v sebe jednoducho mám..každý mi totiž tvrdí, že som nenormálne tajomná.. a to som zároveň to najúprimnejšie stvorenie na svete.. aj vám sa to zdá divne?!
vselico sa povrava... aspon ja take baby nemam rad... skor take otvorene. Len jednoducho nemusis hned o sebe prezradit vsetko... ked sa ta na nieco nepyta, tak mu to nemusis hned zavesit na nos
@mm47 dosral som to viem, od tej doby sa predstavujem kazdemu koho stretnem no ale nebol som s nou na rande (kiez by) stretol som ju ako keby teba stretnem v obchode a nwm ci predstavit sa cloveku s ktorym by si stal v rade je vhodne A mozno aj to ze nepoznam jej meno je dovod preco som s nej na prasky no viem ze dostat este raz sancu tak si to meno vypytam
myslim ze chlapi nemaju radi zenske co im hned vesaju vsetko na nos...od toho co mali na ranajky az po to ako ich vecer nasrala kamaratka...a asi je v tejto dobe takych bab plno tak sa hovori ze uprednostnuju tie tajomne...cize v preklade tie co o sebe nekvakaju nonstop do odpadnutia...ci uz svojho alebo toho nestatneho pana
Neviem, ja som si svojho chlapa (podla jeho slov) ziskala tym, ze som ,,trubela" a ,,prostoreka." Cize asi som pre neho nebola velmi tajomna Ale bavi nas ,,hrat sa" na tajomstva. Nenavidime a milujeme vetu ,,Uvidis neskor, pockaj do zotmenia, vydrz do zajtra..."
nooo, tak neviem kde sa na to chodi, ze chalani maju radi tajomne baby. Ale co mame radi, ked sa chysta pre nas (mna) nejake prekvapenie, a baba nechce prezradit ze ake
nakoniec ale samozrejme prezradi takze tolko k tajomnosti
@jussi - "tajomnosť" nie je ani tak v tom čo o sebe povie(š) alebo nepovie(š). to je skôr pocit ktorý (aspoň u mňa) vyplýva zo správania, proste buď človek/chlap vidí že sa holka správa tak že po 20tich minútach čo ju bude sledovať sa už o nej nič nové nedozvie, alebo vidí že sa o nej bude dozvedať nové prekvapivé veci každých 10 minút najbližšie dva-tri mesiace/pol roka/whatever.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale inak sme celí bez seba ked nám baba nepovie meno
btw, "nemame radi falus"
Taku som stretol zachvilu uz skoro pred 7 mesiacmi a to ze nepoznam jej meno s coho som doteraz na prasky je asi ta najvacsia tajnost , ktorej sa chcem zbavit. Cize s casti i like it but i hate it .
Ked sa clovek nespyta tak je to divne ale ked sa spytas a niekto ti nepovie tak je to debilizmus a nie tajomnost
Mal si proste prijst predstavit sa a spytat sa kedy pojde von , nie CI pojde ale to asi plati len na tie co idu po prehnanom sebavedomi
Raz som to skusal , pritom som vedel ze ma frajera (ROFL) ale nedalo mi nevyskusat
nakoniec ale samozrejme prezradi takze tolko k tajomnosti