nemám s kým chodiť von v tejto dedine pánu bohu za chrbtom je len zopár ľudí v mojom veku a tí sú taký vymetači barov a diskoték že s nimi nechcem mať nič spoločné
v lete takmer každý deň. počas šk.roka každý týždeň- kedže je naša partia rozlezená po internátoch, vážime si každú voľnú chvílu,kt. môžeme tráviť spoločne.
dost sa divim ludom, co chodia denne, mne by sa to nechcelo akoze ved v pohode, ked sa vam chce, ja si o tom nic zle nemyslim, ale proste nechcelo by sa mi kazdy den
Ja nechodím bicyklovať sa mi s nimi nechce a ja sa dosť naprechádzam sama (so psom) a to sa mi ráta najviac, milujem to, nič nikto do mna nehučí, len ja a pes. A keď už idem s niekým von, tak jedine aj s mojím psom Ale žeby som sa chodila po vonku opíjať, fajčiť atď ako dnešná mládež, tak to nie.
to je fakt smutné, že toľko ľudí nemá kamarátov...
ja som s mojimi častejšie práveže cez školu... v lete sú všetci niekde v péčku, s výnimkou toho, keď sme niekde spolu neviem, ako prežijem, keď teraz začne škola, a všetci moji najobľúbenejší už budú tak ďaleko... niiijeeeeee... už teraz mi je za nimi smutno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale povedzme, že raz za mesiac si niekto nájde čas.
ja som s mojimi častejšie práveže cez školu... v lete sú všetci niekde v péčku, s výnimkou toho, keď sme niekde spolu neviem, ako prežijem, keď teraz začne škola, a všetci moji najobľúbenejší už budú tak ďaleko... niiijeeeeee... už teraz mi je za nimi smutno