Co najskor do vlastneho lebo to uz je vazna ponorkova choroba ale ona vie ze ju mam rad a aj ja viem ze ma ma rada a napriek obcasnym nezhodam (ktore rozhodne nie su a nikdy neboli typu dokedy mozem byt vonku) sme skvely tym
setam.. lebo sa málo vidíme, hoci obývame jeden dom. ale ona si to zaslúži, lebo som po nej zdedila tú moju roztržitosť, šibnutosť a náklonnosť k vínku. a maminka ma vždy pochopí, aj keď ma chytí jebnutosť a behám po byte v detských slnečných okuliaroch a vyspevujem, že svet je veľký zadok. a navyše, vždy má po ruke kopec zbytočných otázok, ktorými ma vytáča do nepríčetnosti a vie ma super zhadzovať z postele, ako dnes ráno napríklad
súhlasím s @galladriel ..u nás doma to nikdy nebolo zvykom,ani som os rodičov nikdy nepočula,že by ma mali radi...možno sú i oni tak vychovaní..a možno ma ani nemajú radi,neviem...
ked tak rozmyslam, mozno ked som bol uplne maly, ale to si nepamatam, ja by som jej to aj povedal, ale ja nieosm na taketo veci ... nie ze sa hanbim ale to je take, neviem no
@martin182 tak potom my sme americká rodinka? ja poviem hocikedy aj sestre, ocovi, ze ich mam rada, a vlastne hocikomu koho mam rada, lebo je mozné, že zajtra tu už nebude..a potom by ma to mrzelo..
ja ked som bola malá som jej to hovorila často, ale za posledné roky prestávam k nej citit to co som cítila..dovody na to mam a dost jasne...radsej to poviem otcovi
@simonas americká asi nie, skor tá dokonalá Ja to povedať viem skoro hocikomu keď to tak cítim ale rodičom skrátka vobec ani babke alebo dedkovi, aj keď mi na nich veľmi záleží ale nedokázal by som im to tak povedat
ja sa hanbim a ani ona mi to nikdy nepovedala.....bratia ju bezne aj obimaju a tak ked nieco chcu ale ja to nedokazem.....sa citim ako uplne ze nikoho nemam rada.....ale myslim ze jej to nemusim hovorit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a táto anketa mi pripomenula seriál V siedmom nebi....tam to muselo byť spomenuté v každej časti minimálne 100x
Inak som jej to v živote nepovedala.
Netuším prečo mám problém to niekomu povedať... a dúfam že mamina to vie aj bez toho...
a ti ludia co dufate ze to vase mamy vedia.. preco im to nepoviete? co ked nevedia? myslim si ze si to za tie roky zaslizia pocut...