Ako často hovoríte kamarátom,kamarátkam... "Mám ťa rád/rada" alebo "Záleží mi na tebe"
Pretože nikdy neviete kedy to je naposledy...
(nepredpokladám že to hovorí chalan chalanovi )
tak prva a druha moznost maju od seba celkom dost daleko.
zvyknem to hovorit kamaratom, nie zrovna pri kazdom stretnuti, ale rada to sem tam poviem, najlepsie uplne odveci a len tak medzi recou
Nehovorila som to, cítila som to, ale proste som to nevedela vyjadriť. Potom som spoznala kamošku, ktorá mi to nemala problém povedať, a tak ma to tak nejako naučila, stále to zo mňa ide ako z chlpatej deky hej, ale keď to vypotím, stojí to za to... ja to skôr dávam najavo činmi, nie slovami
kamarátom som sa to naučila hovoriť asi pred 2 rokmi, mozno rokom? mám pocit, že fakt nedávno, ale aj to raz za čas poviem výnimočne no
pre mňa je úspech, že som môjmu chlapovi povedala, že ho mám rada ( tie slová na lu a mi poviem az chlapovi, ktory mi to povie prvy a ja mu to uverim )
nikdy som to nikomu nepovedala a nikto to nikdy nepovedal mne, keď mám niekoho rada, snažím sa mu to dávať nejako najavo, pomáhať mu, robiť niečo preňho, avšak... nevážia si to...
v rodine to nehovorím pretože mám svojskú rodinu a tí ľudia sú naozaj originálne mimo, mám ich rád aj oni mňa ale nehovoríme si to ... naopak pár ľudí mimo mojej rodiny je takých ktorým toto hovorím, pri každej príležitosti keď sa dá ... vlastne je taký len jeden a ostatní len ak na to príde reč
skúsila som to povedať pár osobám, ale nemalo to bohvieakú odozvu, tak som s tým prestala...nie každý je na také reči zvyknutí... potom nastávajú trápne chvíľky, lebo dotyčná osoba nevie, ako to prijať a reagovať na to... odvtedy to teda vyjadrujem slovami radšej už len nepriamo alebo najčastejšie prostredníctvom skutkov
Nevravím to často/neviem to hovoriť... keď mi to náhodou niekto povie, až vtedy si vždy uvedomím, že by asi bolo dobré to povedať občas nahlas a ma zamrzí, že snáď to druhá strana neberie odo mňa nejak zle. Neviem, ale tak hádam to je aspoň vidieť z môjho prejavu, že to tak je.
parkrat za triezva, viackrat ked som bola jemne spolocensky unavena. ale ludia ktori ma poznaju vedia, ze vtedy zo mna ide ta najuprimnejsia uprimnost akej som len schopna, takze by mali vediet ze je to ozaj tak
ale teraz je velmi smutne obdobie v tomto bohuzial. nie som schopna vseobecne prejavovat city, nikomu.
Náklonnosť prejavujem denne len voči osobe, s ktorou žijem, inak nikomu nič nehovorím. To, že mám niekoho rada sa u mňa dá vypozorovať skôr zo spôsobu komunikácie a z mojej vôle byť s danou osobou v kontakte aspoň v čiastočnom rozsahu.
denne to hovorím môjmu malému bratovi, ale poviem to občas aj ostatnej rodine a keď to nevravím, tak ich aspoň objímem alebo niečo a aj kamarát občas poviem, že ich mám rada, človeka to poteší
ja to vlastne hovorím len trom ľuďom...a jednému psovi
inak to fakt nehovorím
ok, občas som to vytresla, keď sme boli všetky opité
zvyčajne to akurát tak napíšem, ale to musí povedťa ten druhý prvý
svojim priateľom to zvyknem raz za čas hovoriť, a v posledných mesiacoch som sa to naučila hovoriť im viac. tomu, koho milujem, to vyjadrujem niekoľkokrát denne, ostatní blízki priatelia si raz za týždeň-dva opakovane vypočujú, prečo si ich vážim, že ich mám rada a prečo sú úžasné osoby. prináša to so sebou prerod od žitia pre seba a staranie sa len o svoj piesoček k budovaniu akejsi siete vzťahov a investície do nich. pretože sa to oplatí a vracia sa. mám okolo seba kvalitných ľudí, ktorí ma obohacujú svojimi všetkými divnosťami a drobnými nádherami v odlišnostiach charakteru. ale to som najprv musela zbadať, že ich prítomnosť nie je samozrejmá, a aj tieto vzťahy treba pestovať, hnojiť a o ne sa starať. a čím vidím viac zo sveta, tým viac si uvedomujem, ako náročné je také bytosti okolo seba nájsť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Pretože nikdy neviete kedy to je naposledy...
(nepredpokladám že to hovorí chalan chalanovi )
tej osobe, ktoru mam rada, to hovorim relativne casto
zvyknem to hovorit kamaratom, nie zrovna pri kazdom stretnuti, ale rada to sem tam poviem, najlepsie uplne odveci a len tak medzi recou
ale par dni dozadu mi to povedal ked sme zaspavali a bolo mi z toho uplne prijemne
pre mňa je úspech, že som môjmu chlapovi povedala, že ho mám rada ( tie slová na lu a mi poviem az chlapovi, ktory mi to povie prvy a ja mu to uverim )
keď cítim, že to chcem povedať, tak to poviem.
ale radšej to preukazujem a mám preukazované inými spôsobmi, než rečou.
Ak nie, tak nie, ale @10 je aj tak podstatnejšie, ako nejaké blbé povedačky
takym to nehovorim, ale frajerke pravodelne
ale teraz je velmi smutne obdobie v tomto bohuzial. nie som schopna vseobecne prejavovat city, nikomu.
inak to fakt nehovorím
ok, občas som to vytresla, keď sme boli všetky opité
zvyčajne to akurát tak napíšem, ale to musí povedťa ten druhý prvý
paradox
@33