já celkom často. Lenže najhoršie je, že ja vidím to isté viackrát, nielen dvakrát dokonca mala som jednu situaciu ktoru som videla asi 5x, bolo to hranie tenisu a vtedy som vedela že toto som už videla, potom sa to znova zopakovalo a som vedela že už možno 4x som to videla aj ked som tenis predtym nehrala čiže nechápem
Možno to je o tom, že žijeme nezaujímavé životy... Alebo aby som sa lepšie vyjadrila : Že sa stále pohybujeme v rovnakom prostredí, s rovnakými ľuďmi, v rovnakom čase... Jednoducho celý svet je taký šedý, všedný, rutina.
@rischo situáciu, pri ktorej si mal pocit, že si ju zažili už v minulosti .Alebo si mal pocit, že vieš, ako bude nejaká situácia nasledovať, pričom si sa v nej ocitol prvýkrá
asi tisíckrát denne (to bude asi tým, že u mňa sa jeden deň podobá na ten predošlí, stereotyp jak delo)..iba moja malá mrška mi pomáha ten stereotyp ojebať a vtedy déja vú nemá šancu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
je to zaujimave a velmi by ma zaujimalo, ako to cele vznika..
A niekedy také úplne maximálne .
myslíš,že to počítam ?
a k teme..asi nie
nevzniká dejá vu tým, že niektorá z hemisfér príjma vnem rýchlejšie ako druhá?