rozmyslam ze obmedzim alkohol lebo mi vadi ze ked sa niecoho napijem tak fajcim. ako casto pijes ty a ake mnozstvo. napis aj svoju hmotnost lebo to je dost podstany udaj. a mozes aj typ alkoholu aky najviac pijes.
nooo. teraz pomenej,lebo mam take obdobie plne povinnosti (predsa som teraz na B )
ale inak pijem borovicku a mam okolo 60kg (teraz kvoli stresu menej asi:/)...ale mne staci strasne malo a uz som opita (cca 4-5 poldeci,,,moja penazenka ma lubi )
asi každý víkend, niekedy len tak na pohárik vína, niekedy riadne až do rána na párty ale neviem ako to súvisí s váhou ja som tiež fajčila keď som pila, ale prestala som s tým a už mi to ani trošku nechýba
nemôžem nič čo obsahuje veľa kyselín. Pivo občas s priateľmi, možno Silvester šampanské a inak tak raz do roka 13, ale aj to ak nemá nik čas, tak sám nepijem ani pivo v lete. Samému mi nechutí.
teraz som to odtestoval na sebe 3.5 piva je maximum co sa da zvladnut aby clovrk nestratil sebakontrolum takze ak zvladnete vypit do tohto limitu +- 4 hod nikdy sa neopijte
raz za dva tyzdne si dam s frajerom pivo + vino/vodku alebo aj aj aj
okrem toho uz ale nepijem vobec, co je uspech na to ako som sa kedysi prepijala...
Zabudol som na detaily. 85 kg a nemam preferencie. Raz som bol schopny pit: pivo, sampanske, vajencny liker, pepermintovy liker a vinny strik v kratkom casovom useku. Inak borovicka a grepovy dzus, vodka s pomarancovym dzusom, vino, pivo pripadne kapitan s kolou, nepohrdnem ani becherovkou ci fernetom citrus. Teraz som na chate vypil za dva vecery flasu borovicky a stvrt flase ginu. K tomu nejaky radler. To je take optimum. Ale viem to aj prepalit a vtedy fakt neratam coho kolko...
Tak asi kazdy tyzden , bud flasku fernetu alebk jagrmistřa alebo vino..
Teraz ide leto, takze to bude pivo..
75kg aj s plnymi vajcami
Ale uz pijem podstatne menej ako kedysi..
U mňa je to také nepravidelne, že neviem zovšeobecniť..
Najčastejšie pijem pivo, vážim 75-80kg.
Tmavé vlasy.
Niekedy si dám zopár pív týždenne, inokedy nemám nič aj týždne alebo dlhšie
no, mám dákych 64 kg a dokážem dať napríklad 7 dcl borovičky a ešte to doplním 3 dcl Ballantines Brasil, zapíjam väčšinou čistou vodou/minerálkou, ale toto sú moje tzv. excesy ktoré už našťastie nie sú tak časté občas mám zasa večer, že dám 10 pív a prekotím do seba 7 pepermintov, niekedy idem len tak na 2-3 pivá, 14 mesiacov som mal obdobie, že som nevypil ani kvapku, ono sa to tak strieda...
mám až 75 kg (nevyzerá, ale hej, nohy silné) a max. 3 poldecáky/1 pohár vína, neviem piť, červenám sa z toho a váha je len číslo u mňa, nemá vplyv, nerozlezie sa, rovnako to platí u mňa aj v prípade vírusov
Alkohol v poslednej dobe nepijem vôbec, príde mi, že má veľmi slabý pomer toxicita/účinky a je smutné, že zrovna táto lame droga je jedna z mála aktuálne legálnych
Svoje voľné sloty na toxické látky si radšej šanujem na klasické tvrdé drogy, ktorých účinky mi prídu hodné ich toxicity #nejduspat #dnesnodujem
3pivka denne, vazim 60kg
ale raz za tyzden sa to zvycajne navysi na dakych 8-9piv, ale potom druhy den bud ziadne, alebo jedno-dva vyrovnavacie.
Tvrdemu sa ale vyhybam a aj tuna na hoteli kde som, vsetci si stres z roboty a nervy "hoja" travou, ktora tu smrdi/vonia na kilometre, ja z nej mam ale pri dlhodobejsom pouzivani depky a paranoje, tak si len pekne pri ukludnovacom pivku zostanem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Žaneta, 68kg, kvôli alkoholu jej býva zle od žalúdka aj keď na to nie je žiaden dôvod!!!
ale inak pijem borovicku a mam okolo 60kg (teraz kvoli stresu menej asi:/)...ale mne staci strasne malo a uz som opita (cca 4-5 poldeci,,,moja penazenka ma lubi )
mne to neškodí, mne to prospieva!
teraz som to odtestoval na sebe 3.5 piva je maximum co sa da zvladnut aby clovrk nestratil sebakontrolum takze ak zvladnete vypit do tohto limitu +- 4 hod nikdy sa neopijte
okrem toho uz ale nepijem vobec, co je uspech na to ako som sa kedysi prepijala...
vo všeobecnosti čoraz menej
takže asi by som sa už opila aj z malej kofoly, pri tom, ako som si odvykla
a mam 75kg pri 182cm
a viac mi naozaj nechyba, svojho casu som pijavala 5-8 flias vina za tyzden a nechapem sa
~61 kg, co nie je zase take podstatne, po flasi vina alebo piatich tvrdych je najebany kazdy hadam
Teraz ide leto, takze to bude pivo..
75kg aj s plnymi vajcami
Ale uz pijem podstatne menej ako kedysi..
Najčastejšie pijem pivo, vážim 75-80kg.
Tmavé vlasy.
Niekedy si dám zopár pív týždenne, inokedy nemám nič aj týždne alebo dlhšie
vážim cca 51kg
A tak raz do mesiaca vela ginu s tonicom alebo zlata tequila
Svoje voľné sloty na toxické látky si radšej šanujem na klasické tvrdé drogy, ktorých účinky mi prídu hodné ich toxicity #nejduspat #dnesnodujem
ale raz za tyzden sa to zvycajne navysi na dakych 8-9piv, ale potom druhy den bud ziadne, alebo jedno-dva vyrovnavacie.
Tvrdemu sa ale vyhybam a aj tuna na hoteli kde som, vsetci si stres z roboty a nervy "hoja" travou, ktora tu smrdi/vonia na kilometre, ja z nej mam ale pri dlhodobejsom pouzivani depky a paranoje, tak si len pekne pri ukludnovacom pivku zostanem
Cca raz za mesiac-dva take vacsie pitie ze aj drinky pijem atd, celu noc