@1 tiež, a väčšinou ju pijem z chuti. Nechcem si dávať kávu na únavu, pretože sa nechcem dostať do štádia, kedy by som si bez kávy nevedel ani len predstaviť deň. Taká predstava ma desí celkom.
väčšinou tak dve denne, niekedy viac. mám tú smolu, že nám v škole robia úplne skvelú kávu, tak jej neviem odolať dúfam, že žiadne extrémne zlo nespôsobuje
Občas si dám, tak dvakrát týždenne. A myslím že nadmerné užívanie čohokoľvek spôsobuje problémy, aj ovocia, ktoré sa všeobecne považuje za prospešné a dobré, lenže s ničím sa to nemá preháňať, organizmus potrebuje všetkého tak akurát.
Iba občas, keď viem, že budem potrebovať viac energie. Neviem, či to má reálny účinok, ale aspoň psychologický určite - také "čosi špeciálne" pre náročnú situáciu.
cca 3-6 denne.
keď žiadnu nemám, nevnímam to (veľmi veľakrát odskúšané)
pijem ju, lebo mi chutí. nemám problém si dať aj pred spaním a potom zaspať.
ak sa chcem fakt nabudiť, dávam si zelený čaj. (po tom neviem ani zaspať večer)
Pred rokom som ešte pila cca 5 káv denne. Nakoľko som začala mať problémy so žalúdkom, bola som na vyšetrení (hadička) a odvtedy som zredukovala na 1 max 2 kávy za deň. Mám dni keď si kávu nedávam vôbec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ja Max 2-3 krát za deň
2-3krát denne, aj keď už len zo závislosti, stavy mi nerobí
keď žiadnu nemám, nevnímam to (veľmi veľakrát odskúšané)
pijem ju, lebo mi chutí. nemám problém si dať aj pred spaním a potom zaspať.
ak sa chcem fakt nabudiť, dávam si zelený čaj. (po tom neviem ani zaspať večer)