Ako často sa stretávate so svojími polovičkami? Vadilo by vám,vidieť sa iba 1x za týždeň na pár hodín?
Totižto, mám priateľa 3 roky a od začiatku nášho vzťahu sa vídavame iba 1x do týždňa,a aj to len na pár hodín. Vždy sa niekde ponáhľa domov alebo si nájde výhovorku,prečo nebyť so mnou dlhšie. Výnimočne sa stane,že sa vidíme aj 2x týždňa. Času má až až, keďže do práce chodí 2-3x do týždňa. Bývame od seba menej ako 20km,takže žiadna horibilná diaľka nás od seba nedelí. Kamáratom a svojím koníčkom (rybárčeniu) sa venuje podstatne viacej ako mne. Keď je doma a nemá čo robiť,aj tak nikdy nič nenavrhne aby sme boli spolu,aby som prišla atď. Pravidelne ,už od začiatku nášho vzťahu,som ho na tento problém upozorňovala, a aj tak sa nič nezmenilo k lepšiemu.
Neviem či chcem od neho tak veľa,ale byť spolu iba 1x/t mi príde hrozne málo.
kazdy den
ale kym sme spolu nebyvali, tak sme sa stretavali par x do tyzdna
ale mala som aj vztah ako ty, ze sme sa videla max 2x a strasne mi vadilo,ze vyvijal minimalnu snahu presne ako opisujes
takze vadilo mi to
teraz uz take shity riesit nemusim nastastie
ale tak je to na kazdom ako sa k tomu postavi
My sme boli spolu 3 roky, prvý rok som ja chodil za ňou každý deň busom (za celý rok som nešiel možno dokopy len nejak 5 dní) a potom keď už mi z toho bolo zle tak sa rozhodla ona chodiť za mnou, ale chodila len cez víkend, niekedy aj sobotu aj nedeľu, niekedy iba 1 deň... tak väčšinou raz alebo 2x do týždňa sme sa videli tie ďalšie 2 roky.
Nechceš od neho priveľa, je úplne normálne, čo chceš... Nielen, že by mi to vadilo, ja by som to proste nedala, tak dlho... S mojím mužom spolu bývame, a pred tým sme spolu boli vždy keď sa dalo, minimálne 3x do týždňa
Bývame spolu vyše roka, takže väčšinou každý deň, no za uplynulé mesiace sú to iba víkendy lebo chodíme presne nastriedačku na služobky.
Predtým sme sa videli 2-4x do týždňa podľa množstva pracovných/školských povinností. A stále mi to bolo málo. Jasné, že každý potrebuje aj čas pre svoje aktivity, ale ak by to po 3 rokoch bolo tak, že mu to jedno párhodinové stretko niekde vonku stačí, tak by to pre mňa stratilo zmysel. Musia chcieť obaja.
Môj bývalý za mnou chodil tak 2-3x do týždňa. Lenže on od nás býval asi 60km, čiže až tak blízko to nebolo. A to sme spolu vždy strávili pár hodín. A časom sme spolu začali bývať takže sme spolu boli veľmi, veľmi, veľmi často.
Chalan asi až tak veľký záujem o teba nemá, ako ty o neho.
V predošlom vzťahu sme sa vídali tiež len raz do týždňa, v lete možno trochu viac, ale žiadna sláva.. Mne to strašne vadilo, tých pár hodín za týždeň vôbec nestačilo.. A teraz som už úplne sama, každý mesiac, každý týždeň, každý deň..
raz do tyzdna sme sa vidavali snad len tak prve dva-tri mesiace, takto asi s kazdym mojim priatelom v minulosti. aj ked frajer byval 300km odo mna tak kazdy vikend prisiel nechapem taketo dlhodobe vztahy, ked u seba ani noc neprespite ani nic ... sa vobec ten vztah neposuva predsa nijako
tri roky sa vidate raz za týždeň? To by som fakt nedavala, vy u seba neprespavate cez víkendy a nechodíte na výlety a na dovolenky a na celodenne túry alebo nejaké akcie? to je aké kruté..
Ja som s chlapom rok a pol a bývame spolu ffs a keď sme nebývali, tak som bola uňho nasackovana každý víkend a mimo to sme chodili von, na prechádzky, na pivo, do kina, do čajovne a tak sme vtedy spolu trávili možno viac času jak teraz
ja ked niekoho lubim, kludne aj kazdy den mat cas aj na svoje veci ale zase, clovek si tu polhodku denne najde, aby aspon dal pusu tomu druhemu a dal si kavu. jj a ako pises, hlavne je to o snahe, ked vidis ze druha strana ma v pecku, utekaj. 3 roky su viac nez dost.
cez rok to bolo každý týždeň (piatok, sobota) a aj keď som mala toho vela napr. tak vždy ma prišiel pootravovať aspoň na pár minut cez leto aj každý deň. no to čo opisuješ by mi tiež vadilo
My sme spolu vždy, keď sa dá
Keď nastúpil na výšku, tak to bolo ťažké, ale chodil každý týždeň domov a to sme boli celý víkend spolu
A od začiatku semestra budeme susedia, takže sa teším strašne inak by sme už išli aj spolu bývať, ale to by moja mama zatiaľ nezniesla a ja jej nechcem robiť až tak naprieky
"Kamáratom a svojím koníčkom (rybárčeniu) sa venuje podstatne viacej ako mne. "
Rybárčeniu? Koníčkom? Chcel by som vidieť tie rybičky a kobylky, ktorým sa venuje!
1x/týždeň na hodinu či pár hodín? A čo robíte keď sa stretnete?
Aspoň si denne pár hodín voláte?!
Nikdy som si nekládol otázku koľko krát do týždňa sa s mojou láskou stretnem ale kedy už konečne ju budem môcť vidieť alebo aspoň počuť. Vôbec neviem pochopiť o čom je tento Tvoj príspevok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Totižto, mám priateľa 3 roky a od začiatku nášho vzťahu sa vídavame iba 1x do týždňa,a aj to len na pár hodín. Vždy sa niekde ponáhľa domov alebo si nájde výhovorku,prečo nebyť so mnou dlhšie. Výnimočne sa stane,že sa vidíme aj 2x týždňa. Času má až až, keďže do práce chodí 2-3x do týždňa. Bývame od seba menej ako 20km,takže žiadna horibilná diaľka nás od seba nedelí. Kamáratom a svojím koníčkom (rybárčeniu) sa venuje podstatne viacej ako mne. Keď je doma a nemá čo robiť,aj tak nikdy nič nenavrhne aby sme boli spolu,aby som prišla atď. Pravidelne ,už od začiatku nášho vzťahu,som ho na tento problém upozorňovala, a aj tak sa nič nezmenilo k lepšiemu.
Neviem či chcem od neho tak veľa,ale byť spolu iba 1x/t mi príde hrozne málo.
ale kym sme spolu nebyvali, tak sme sa stretavali par x do tyzdna
ale mala som aj vztah ako ty, ze sme sa videla max 2x a strasne mi vadilo,ze vyvijal minimalnu snahu presne ako opisujes
takze vadilo mi to
teraz uz take shity riesit nemusim nastastie
ale tak je to na kazdom ako sa k tomu postavi
Nevyzera to dobre, dievca. Zasluzis siniekoho kto ti bude venovat cas
Predtým sme sa videli 2-4x do týždňa podľa množstva pracovných/školských povinností. A stále mi to bolo málo. Jasné, že každý potrebuje aj čas pre svoje aktivity, ale ak by to po 3 rokoch bolo tak, že mu to jedno párhodinové stretko niekde vonku stačí, tak by to pre mňa stratilo zmysel. Musia chcieť obaja.
Chalan asi až tak veľký záujem o teba nemá, ako ty o neho.
Ja som s chlapom rok a pol a bývame spolu ffs a keď sme nebývali, tak som bola uňho nasackovana každý víkend a mimo to sme chodili von, na prechádzky, na pivo, do kina, do čajovne a tak sme vtedy spolu trávili možno viac času jak teraz
Keď nastúpil na výšku, tak to bolo ťažké, ale chodil každý týždeň domov a to sme boli celý víkend spolu
A od začiatku semestra budeme susedia, takže sa teším strašne inak by sme už išli aj spolu bývať, ale to by moja mama zatiaľ nezniesla a ja jej nechcem robiť až tak naprieky
wtf ved to proste nemoze byt plnohodnotny vztah, hlavne ak tam ide o to ze clovek by aj cas mal, ale chyba chut sa stretnut
sme spolu cca tri dni do tzdna
Rybárčeniu? Koníčkom? Chcel by som vidieť tie rybičky a kobylky, ktorým sa venuje!
1x/týždeň na hodinu či pár hodín? A čo robíte keď sa stretnete?
Aspoň si denne pár hodín voláte?!
Nikdy som si nekládol otázku koľko krát do týždňa sa s mojou láskou stretnem ale kedy už konečne ju budem môcť vidieť alebo aspoň počuť. Vôbec neviem pochopiť o čom je tento Tvoj príspevok.