Ja sa akosi nemám s kým stretávať, resp. k nikomu neprechovávam city, lepšie povedané prechovávam ale nechcel by som alebo tak nejak... Ale v minulosti boli stretká na dennom poriadku.
a podľa mňa je aj na niečo dobré, nebyť s chlapcom každý deň potom si oveľa viac cením to, keď môžem byť s ním a tak mi to aj vyhovuje... aj keď niekedy prídu na mňa slabé chvíľky, kedy mi strašne chýba
nie sme častejšie spolu, lebo bývame od seba kus ďalej...
noo vacsinou kazdy den v skole ale idu prazdniny a uz to teraz tak zacina ze sme sa od stvrtku nevideli a som zvedava ze ci sa nahodou neuvidime az v utorok noo..a cez prazdniny najskor vobec tha co uz
@kissfish ééé...prepáč ale budem Ti z časti protirečiť Myslím, že v určitých prípadoch je prospešnejšie stýkanie sa dvoch osôb viac ako menej, v prípade, že ide o dve "osudovo zamilované osoby" Neviem si predstaviť, že by som sa s láskou videl raz-dvakrát do týždňa! Viem že to znie možno detinsky, alebo stereotypovo-zamilovane, no myslím že to naozaj závidí od danej dvojice a ip.
2-3krát do týždňa, sem-tam častejšie a plne to vyhovuje, lebo keby som ho mala na očiach každý deň, šiel by mi na nervy A predsa každý z nás potrebuje čas aj na svoje veci a súkromie
@gothicpoethic aj ja si myslim kebyze som s chlapcom kazdy den zacne mi ist na nervy a mala by som menej casu aj pre ostatnich kamosov .. takze 2-4x cca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nie sme častejšie spolu, lebo bývame od seba kus ďalej...
ano, zle som sa vyjadril
záleží na tom aký je vzťah
ale rozhodne by som si neukrajoval prílíš z času ktorý trávim s kamarátmi.