nechodila som takmer nikdy, lebo ma nikto nevolal a mojej povahe sa prieči aj zavolať niekoho, koho poznám, nieto ešte niekoho cudzieho... vlastne sa čudujem, ako to že pri mojej povahe niekoho mám
Pri mne je to tiez komplikovane...na 1 strane rada spoznavam novych ludi, ale na 2 strane sa tomu snazim vyhybat, co zase neznamena, ze by som sa nestretavala s cudzimi, len to niekedy dlhsie trva
..a tiez to je tak, ze s niektorymi sa stretnem hned a niektorym to slubujem uz pol roka
No vzdy ked si ideme s kamarátkami niekam sadnúť/na koncert/ po meste/ hocičo, sa nam random ludia začnú prihovarat/baliť nas, ale tomu neprikladám nejaku váhu lebo su mi dost ukradnutí
Ale inak asi len cez kamarátov, som rada ze poznám širokú skalu ludi, a teda vzdy prichádza aj niekto novy
A na stretká s ľudmi, ktorých nepoznam nechodim, ale nebránim sa, pokial by mi sadol, tak preco nie, ale málokto je na takej vlne ako ja a viem, ze chyba je vo mne
nechdim na stretka s nikym koho nepoznam. len na tie, koho poznam ale este som ho/ju nevidel.
a obvykle mi nejde o nic viac ako o pokecanie. a obvykle sa stane viac
no ved situacne...cize mam moznost niekoho spoznat iba pri tom co robim a ako zijem (nahodne) alebo dohodenim niekoho kamaratom alebo tak( ci uz nahodne alebo planovane ) ale tie planovane na slepo nemusim
no a potom jedine ze spoznam cez net a stretneme sa a robim fakt malo kedy,mozno raz za rok alebo tak...
nezoznamujem, mozno by som aj chcel ale moja povaha ,,zbabeleho introverta´´ a niekedy aj zdrav. problemy mi to nedovolia ,dokonca raz ma osobne volala jedna super sexi baba ale to som posral a odvtedy ma ziadna nechce ..... tak ale uz som si zvykol takze nieje to problem ....
Stretla som sa len s tym, s ktorym som si dlhsi cas pisala na nete a o ktorom som si bola ista, ze nie je nejaky psychopat, ze ma aspon priemerne IQ a ze sa s nim na stretnuti nudit nebudem. V zivote som sa stretla takto len s 2 muzmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
..a tiez to je tak, ze s niektorymi sa stretnem hned a niektorym to slubujem uz pol roka
Ale inak asi len cez kamarátov, som rada ze poznám širokú skalu ludi, a teda vzdy prichádza aj niekto novy
A na stretká s ľudmi, ktorých nepoznam nechodim, ale nebránim sa, pokial by mi sadol, tak preco nie, ale málokto je na takej vlne ako ja a viem, ze chyba je vo mne
a obvykle mi nejde o nic viac ako o pokecanie. a obvykle sa stane viac
no a potom jedine ze spoznam cez net a stretneme sa a robim fakt malo kedy,mozno raz za rok alebo tak...
chlapov poznam az az a reku staci mi to. vacsinou cez kamaratov/spoluziakov. cez net nikoho cielene nehladam.