Ja si umývam vlasy každý tretí deň, čo vychádza cca 2x za týždeň, ten tretí deň si už ale musím na vlasy kydnúť suchý šampón, lebo je to už dosť na hrane Cítim sa počas toho dňa aj tak veľmi nesvoja, keďže tie vlasy už nevyzerajú tak dobre, ako keď sú čerstvo umyté, ale rituál umývania, česania a fénovania vlasov nenávidím tak veľmi, že nie som ochotná to absolvovať častejšie než je nevyhnutné xD
Závisí od toho, či idem behať a či mám homeoffice
Ak idem behať v utorok aj stredu a oba dni mam homeoffice, tak si umyjem dajme tomu v nedeľu a potom až stredu. Ak však idem do práce oba dni, tak si ten utorok vlasy umyjem.
Ťažké kalkulácie, snažím sa ale umývať menej, väčšinou také dva dni bez umývania v pohode vydržia.
Dakedy som umývala každý deň (veľmi veľa rokov), potom som prešla na raz za 2 dni a odkedy som doma online, tak sa to výrazne obmedzilo, ale štvrtky musím byť na kamere, takže v stredu a cez víkend potom ešte
Inak nikomu neprajem mať také hrozné vlasy, jak mám ja. Ani rásť to nechce poriadne.
strasne by som chcela byt z tych, co im to staci raz za tyzden napr., ale moje vlasy, ked nie su umyte viac ako ten kazdy druhy den zacnu hrozne vela padat a "chalbat" sa, co im (samym uz dost riedkym) vobec neprospieva
jeden den zijem s umytymi a druhy den so suchym samponom a vyzera to strasne napicu, ale nemam chut si umyvat kazdy den vlasy (pozn. skusala som vsetko)
Rýchlo sa mi mastia tak počas normálneho života tak každý druhý deň. Nedeľu, Utorok, Štvrtok a potom pokiaľ cez víkend nikde nejdem tak počkám znova až do nedele. Cez karanténu sa umývam, len ak viem, že budem na kamere a celkovo sa moc nekúpem teraz. Nikde nechodím tak teda raz za týždeň.
tiež rôzne kalkulujem podľa toho, či sa objavím niekde na verejnosti a či cvičím v zime cheatujem a nosím čiapku a vychádza to tak každý tretí deň najčastejšie
Dakedy každý deň, ale chvalabohu za home office Teraz umývam už len keď fakt musím. Keď ich mám strašne mastné, tak si ich dám do copu a snažím sa na kamere tváriť strašne nenápadne
Kazdy treti den a mam to uplne rovnako ako ty.. hlavne teraz v zime sa mi uz viac mastia kvoli ciapke. :/
Minule moj frajer vravi: "idem si umyť vlasy" a ja mu na to odvetim, ze nemusi ved pekne ich ma a vobec nie mastne... a on ze vie, ale uz si ich 2 tyzdne neumyval tak musi....
jeho vlasy aj 2 tyzdnoch vyzerajú uzasne, nema ziadne lupiny a nie su vobec mastne ani splasnute.. a moje vlasy uz po 3 dnoch od umyvania vyzeraju ako hnoj
Pred covidom každý 3. den (v podstate cely život), no teraz ako nechodim skoro nikam, tak som si ich začala umyvat oveľa menej casto a po niekoľkých týždňoch takéhoto fungovania sa mi zacali oveľa menej mastiť. Taký 5 den vyzerajú ako 2 den po umyti.
Mne sa vlasy vobec nemastia a mam vlniye, takze kazdy 4 den asi. Vtedy si robim masaz pokozky hlavy a davam olej po celej dlzke vlasov. Cim menej si ih umyvam tym lepsie... Ludia co mate mastne slabe vlast, je to tym ze si casto umyvate vlasy a tym co te sampony obsahuju... Ja sim si zvykla kazdy den kvoli alergiam a mala som vlasy jak metla.... Proste si doslova zoskrabujete tymi latkami dobre oleje z pokozky a ta si ich coraz agresivnejsie doraba... To iste je s vlasmi aj telom. Na telo mydlo ako penive so sls nikdy nepouzivam. Sls moze byt tak v jari na riad, ale na telo si ti nedavajte
Umývam si ich každý druhý deň s tým že druhý deň okolo 4-6 poobede sú už v takom stave že niesú vhodné na verejnosť. Kebyže musím ísť niekde alebo čo tak ich umyjem.
Počas korony som skúšala aj neumývanie a akurát som chodila ako bezdomovec, interval sa mi vôbec nepodarilo predĺžiť
Mam to podobne ako ty. Mne sa vždy stane ze keď si vlasy umyjem v pondelok tak v stredu ich mam mastné (mne sa masti strašne cestička vo vlasoch a na bokoch hlavy tam to najviac vidno a po celej dĺžke ich vôbec nemám mastné) a musím si ich umyt znovu alebo keď si ich umyjem v nedeľu tak v stredu ich mam mastné... A tiež tak dvakrát za týždeň... Najlepší pocit je mať čerstvo umyté vlasy... Plus jedenkrát masku používam a keď si umývam vlasy druhýkrát tak kondicionér... A plus ešte nejaký finálny oplach ci už bylinky alebo jablčný ocot s vodou...si tak hovorím ze keď dopoužívam vsetky sampony tak sú kúpim tuhý šampón na vlasy... Hádam to bude ešte tento rok
V poslednej dobe tak raz za týždeň, ale inak každý druhý deň, aby vyzerali k svetu. Ale keď som teraz stále doma, tak mi je úplne jedno, ako vyzerám. Vlastne to mi je aj keď idem von...
Hrozne závidím ľuďom, čo si nemusia tak často umývať vlasy, ale ja keby si neumyjem každý druhý deň tak môžem chodiť s tým hniezdom mastným po kanáloch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ak idem behať v utorok aj stredu a oba dni mam homeoffice, tak si umyjem dajme tomu v nedeľu a potom až stredu. Ak však idem do práce oba dni, tak si ten utorok vlasy umyjem.
Ťažké kalkulácie, snažím sa ale umývať menej, väčšinou také dva dni bez umývania v pohode vydržia.
Inak nikomu neprajem mať také hrozné vlasy, jak mám ja. Ani rásť to nechce poriadne.
Záleží, kedy som naposledy farbila vlasy
Minule moj frajer vravi: "idem si umyť vlasy" a ja mu na to odvetim, ze nemusi ved pekne ich ma a vobec nie mastne... a on ze vie, ale uz si ich 2 tyzdne neumyval tak musi....
jeho vlasy aj 2 tyzdnoch vyzerajú uzasne, nema ziadne lupiny a nie su vobec mastne ani splasnute.. a moje vlasy uz po 3 dnoch od umyvania vyzeraju ako hnoj
Počas korony som skúšala aj neumývanie a akurát som chodila ako bezdomovec, interval sa mi vôbec nepodarilo predĺžiť
Ja si musim kazdy den umyvat pretoze mi vlasy strasne smrdia po tom co pridem z prace