Ahojte. Zaujímalo by ma koľkokrát za týždeň sa vidíte, koľko hodín ste spolu a podobne. Vymýšľate nejaké výlety, prechádzky alebo ako? A stretli ste sa už s tým, že vám priateľ dáva najavo, že by chcel viac času pre seba, aj keď spolu nie ste moc často?
Nemám pria-teľa .....Nemám ani pria-telku ale pamätám si že moje bejvalky občas hubovali že chcú mať viac času pre seba ....teraz by som im to doprial to bude asi vekom
Hlavne sa tu tým nenechaj znechutiť či inšpirovať...
Každý človek je originálny, teda aj každý vzťah... treba napr. o tom komunikovať... (a potom existuje niečo ako závislosť od druhého človeka, a to nie je zdravé)
Bývame spolu avšak nevidíme sa veľa Pracuje milión hodín a ja trávim kopec času v zahraničí. Dalo by sa povedať, že na " výlet " zbehneme každý víkend.
Nedáva mi najavo, že by chcel byť so mnou menej. Furt sa mi vyrevúváva, že sme spolu málo
sme z mesta A, studujeme obaja v meste B a dochadzame a byvame od seba nie daleko. Vidime sa tak casto, ako sa dá. Určite aspon 3 krat do tyzdna.
Cez pracovne dni menej, ale doháňame to cez vikendy a to sme buď u neho,alebo u mna a casto chodievame aj dakam prec na vylety, prechadzky...
A akože sú dni, ked mám toho vela a potrebujem byť sama a dohnať to, tak mu poviem proste.
byvame spolu takze sme spolu uplne vzdy ked nejsme v praci, alebo ked nahodou raz za tisic milion rokov nejdeme von s niekym inym
a chodime na vyletiky aj na prechadzky a hocikam a nie nedava mi najavo ze chce byt so mnou menej
Sme z jedného mesta, takže vždy keď sa dá.. 4-5x za týždeň dajme tomu, ako kedy už chceme bývať spolu, len ešte treba doriešiť nejaké veci, hlavne financie
bývame v jednom meste, cez prázdniny je to na moje potreby málo, no cez školský rok to vykrývame adekvátne 2x do týždňa, po škole až ku večeru Je to príjemné, no ten čas nevieme stráviť inak ako externe, v lete tých alternatív bolo viac v podobe prírody, no teraz v chladnejšom počasí,... nevýhodou je aj to, že nemôžme ísť ďalej od mesta, ten čas nejak rýchlo beží.....
Hmm v poslednom čase tak dvakrát za týždeň a už mi z toho hrabe a štve ma to a som nešťastná. Väčšinou sme v lese/v meste na prechádzke alebo v posteli.
po mojom búrlivom predchádzajúcom živote som rád, že mám svatý pokoj .... mám kopu priateľov, ale najvačši na prvom mieste je Ježiš Kristus...
ten mi dá to čo ani všetci ľudia na svete...
odkedy som zase na intráku, tak len cez víkendy, pia-so-ne alebo len 2 dni z toho, už som hubovala, že sme málo ale nič sa s tým nedá robiť, keď on pracuje a nechystá sa preč z nášho mesta a ja mám ešte rok školy pred sebou. cez leto to bolo aj každý 2. deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Každý človek je originálny, teda aj každý vzťah... treba napr. o tom komunikovať... (a potom existuje niečo ako závislosť od druhého človeka, a to nie je zdravé)
Nedáva mi najavo, že by chcel byť so mnou menej. Furt sa mi vyrevúváva, že sme spolu málo
Cez pracovne dni menej, ale doháňame to cez vikendy a to sme buď u neho,alebo u mna a casto chodievame aj dakam prec na vylety, prechadzky...
A akože sú dni, ked mám toho vela a potrebujem byť sama a dohnať to, tak mu poviem proste.
a chodime na vyletiky aj na prechadzky a hocikam a nie nedava mi najavo ze chce byt so mnou menej
nikdy
a to len preležíme v posteli,žiadne výlety ani nič
ten mi dá to čo ani všetci ľudia na svete...
heh, nemáš priatea?
ja prídem daj adresu, budeme sa priateliť