Arasidovo-mastne s takou neuplnou chutou, akokeby tam chybal cukor.. taky pocit mam pri tom ako ked zabudnem dat cukor do pudingu.. asi tak by som to opisal
je to ako náplň v horalke. len to nie je sladké, skôr mierne slané (ale to asi záleží od značky?) ... keď som ho prvýkrát ochutnala, tak som mala pocit, že je také suché, ako kebyže oblížeš koberec ale keď si na to človek zvykne je to super, najlepšie s niečím šťavnatým, aby sa to navzájom pekne dopĺňalo (ja si dávam na jablko, ale je to fajn aj na chlebe s džemom).
Je to velmi cudna chut. S tym ze chuti ako normalne arasidy ked rozhryzies, to nesuhlasim. Normalne arasidy fakt nemam rada, arasidove maslo mi chuti. Ale ta jeho chut je taka...neúplná vzdy si ho natriem na hrianku a pokvapkam medom, lebo same o sebe pre mna vobec nie je sladke, skor slankave, tak to treba vyvazit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja to mám napr. veľmi rada, ale len tak samo o sebe lyžičkovať, s ničím iným to nezjem