čaute, cvičím asi 5 mesiacov (začala som preto lebo som chcela trocha schudnúť, no aj kvoli tomu aby som robila niečo pre zdravie) a to na stacionárnom bicykli, 3-4 krát do týždňa asi 3/4 hodinu, keď mám čas tak si zacvičím aj nejaké posilňovacie cviky na
bicykel si mozes dat kludne aj 2 hodiny... ale ako @1 hovori, plavat je tiez dobre aj na chrbticu, ALE, to ale je vlemi podstatne, musis vediet spravne plavat, tj nie ze budes hodinu plavat prsia a cely cas budes mat hlavu nad vodou.
O plavani sa radsej porad, ak mas problem s chrbticou, pretoze chrbtica moze byt nachylna na zmeny teploty a aj vodu (Otec ma problemy s platnickami a ma zakaz sa kupat dlhsie ako pol hodiny hlavne v teplej vode, pri studenej si niesom isty)
To, co si citala, ze si telo zvykne a cvicenia uz niesu take ucinne je sice pravda, ale to sa skor tyka naberania svalovej hmoty. Pri chudnuti a spevnovani to je jedno, mozes vkuse len bicyklovat, ak ta to nenudi...dostanes sa na urcitu uroven a potom sa uz len budes udrziavat a ak ta to bavi, tak zahojena, zdrava a stihla
Bicykel určite dlhšie , alebo si kúp dobrú obuv a choď behať . Z toho schudneš 10 krát rýchlejšie a na začiatok stačí 30-45 minút behu každý druhý deň ...
no skor nieco na styl 30sek sprint 2 min volne tempo 30sek sprint 2 min volne tempo a inac hej to plavanie tiez len odporucit mozem, jednak je to sranda, vzdy sa mozes zlepsovat, ucit nove styly, nezatazujes klby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov