Ahojte, poďme si trosku zaspomínať.. Ako dlho chodíte na birdz? Ktorý B sa vám páčil najviac? A kedy myslíte, že bolo naj obdobie B? Páči sa vám tu? Na čo zaujímavé z minulosti B najradšej spomínate?
Ja som tu dost kratko oproti ostatnym. Od prvaku na strednej. Takze teraz to je piaty rok. Ale myslim ze este tak pol roka dozadu tu o mne nikto nevedel
6 rokov sem chodím a neviem. Tento vzhľad birdzu sa mi páči najmenej a už sa tu v podstate nudím. Veľa zaujímavých ľudí poodchádzalo. Ale pár sa ich aj vyborilo
uz 7rokov,a najviac sa mi tu pacilo ked som sem zacal chodit,tak roky 2009-10,ked som tu nonstop visel cez den v noci. ale stale si ho otvorim kazdy den len je to tu uz o nicom pre mna,ale vyuzijem tento koment na podakovanie abaffymu lebo vdaka birdzu som spoznal kopec super ludi a v podstate mi zmenil zivot
bude to 6 rokov a najlepsie bolo uplne na zaciatku ako som sem zacala chodit zdielam nazory nado mnou, sice som nechcela kydat na novy b hned a dat tomu sancu, ze si casom zvyknem, ale je to naprd proste
tento mam tak okolo 9 mesiacov predtym som mala este jeden, potom som sem prestala chodit...a najviac sa mi jednoznacne pacil ten zlty, a hlavne sme pri registracii nemuseli zadavat svoje telefonne cislo...
Mne sa najviac páčila tá verzia, kde bolo najviac možností užívateľských úprav. Napr. CSS webky a také. A ešte s potešením spomínam na B spravodaj, aj keď som na ňom neparticipoval ani v ňom veľmi nefiguroval.
Ja si rád spomínam na obdobie, keď som bol ešte tvorivý a písal blogy. A čo sa týka dizajnu, tak sa mi nepáči, že človek musí viackrát kliknúť, aby spravil vec, kt. sa pred tým robila jednoduchšie.
na birdzi som od roku 2012, najviac sa mi páčil ten birdz, ktorý bol, keď som sem ešte prišla, keď sa dali robiť CSS... najlepšie obdobie B bolo vraj ešte keď som tu nebola.,.už sa mi tu moc nepáči, odkedy je nový B, tak sorry, ale je to tu des... a na čo rada spomínam v súvislosti s B? hmm asi na ľudí, ktorých som tu spoznala (fakt niektorí birdzáci mi dosť zmenili život) a potom na obdobie keď tu ešte kolovala taká príjemná, priateľská, rodinná atmosféra, keď sem ešte chodili fajn ľudia
tento rok to bude 6 rokov od registrácie môjho prvého nicku (toto je môj druhý), páčil sa mi predošlý birdz (ten s úmyselnou roletou) a ten s css-kami predtým
na birdz som sa prvý krát zaregistrovala v roku 2007, toto je moj 3.nick a cca 3roky som uplne abstinovala takže som tu taký nováčik, dosť veci sa zmenilo ... a chýbajú mi videoblogy, tie boli super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Seriózne som sem začal chodiť zopár týždňov dozadu. Myslím že ma zlákalo keď som na nástenke zbadal fotky Depeche Mode od strangelove.
Páči sa mi tu. Čiastočne aj preto že to tu nieje preplnené ľuďmi, charakter osobností vyniká.
a najlepšie, najkrajšie tu bolo v 2010
a mám to tu rada, aj keď je to tu už také krepé a škaredé a pokazené
...