Ako dlho plánujete byť/žiť na mieste v ktorom momentálne ste?
Tam kde ste teraz, plánujete byť už na celý život? Ja si len začínam uvedomovať, že behám hore dole a už by som sa mal kdesi zastaviť. Ale zároveň ma desí predstava, že tam kde budem teraz skončím na "veky-vekov"...
čo najkratšie ... zastávam pravidlo že sa snažím mať oči a uši otvorené a nastražené a ak sa vyskytne nejaká lepšia možnosť hneď sa balím .. a je to aj tak ..
No a čo sa týka mňa tak neviem... V Trnave som sa narodila, mám k nej nejaké mini puto určite, ale úprimne by som oveľa radšej žila v Bratislave alebo niekde pri Bratislave - Tomášov, Malinovo, Most pri Bratislave. Snaď sa mi raz splní sen a budem mať rodinný domček niekde tam s krásnou záhradkou, veľkým psíkom, veľa mačičkami záhradnými a tak :3
No... S prestavkami tu zijem uz 8 rokov. Ak pojde vsetko ako ma, o 4mesiace dokoncim skolu a necham sa firmou presunut do ineho mesta. Mam v riesenia finsko a svedsko, ale mozno sa este predtym dostanem do prahy a Budapesti na nejaku dobu. Tak uvidim.
A mozno pijde vsetko uplne inak a prestahujem sa do BA.
Prestala som nejak riesit tieto veci, rozhodla som sa nechat unasat, vrhat sa do kazdej novej prilezitost a uvidim, co to prinesie.
no su realne plany, ze pojdem do vlastneho bytu a teda mam z toho zmiesane pocity ale budem rada ak sa do cca dvoch rokov odstahujem do uplne cudzieho prostredia a nebudem musiet aspon mesiac-dva pracovat a zatial sa tam so vsetkym pozoznamovat a uzit si^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
určite sa nechcem usadiť...načo
Ja by som šla radšej bývať niekde preč ale vôbec neviem kde...
ale dlhsie ako 4 by som uz nechcela.
Ale tým netvrdím že by som sa sem niekedy rada nevrátila. Len teraz treba zmenu
No a čo sa týka mňa tak neviem... V Trnave som sa narodila, mám k nej nejaké mini puto určite, ale úprimne by som oveľa radšej žila v Bratislave alebo niekde pri Bratislave - Tomášov, Malinovo, Most pri Bratislave. Snaď sa mi raz splní sen a budem mať rodinný domček niekde tam s krásnou záhradkou, veľkým psíkom, veľa mačičkami záhradnými a tak :3
A mozno pijde vsetko uplne inak a prestahujem sa do BA.
Prestala som nejak riesit tieto veci, rozhodla som sa nechat unasat, vrhat sa do kazdej novej prilezitost a uvidim, co to prinesie.