To je ako problém ze su prazdniny a ona sa spytala na temu skola? Ziskavanie informacii a veda by vas mala aspon trochu bavit, zvlast tych, co su vysoko inteligentny a nemusia sa pripravovat. Leto je na to originalny cas. Aby sme neboli vyrobna hala pre Nemecko. 1-2h.
akademický týždeň od obeda do večera na nete potom v krčme potom na nete a spať na obed som sa zobudila a šla zas na net.
Za deň maturujem, strašné stresy tak som si zapla SuperMaria a hrala...wualaaa zmaturované na 3ky tak ale mala som velké šťastie no BTW: za tých 13 rokov či kolko som chodila do školy som sa učila jedine tak do 5. triedy
2. To ste všetci takí nadpriemerne inteligentní (viď. napr. @10@avieabbey ), že sa vôbec neučíte a prechádzate? Alebo je to len machrovanie , alebo čo? Alebo je to slovenské školstvo v takej riti, že od žiaka sa už absolútne nič nevyžaduje
@21 vieš akpo sa hovorí že niekto sa učí keď mu horí pod riťou? tak ja vtedy keď zhorí... tento rok to bol predposledný týždeň a tak po 2 hodky denne a prejsť som prešiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
30 - 90 minút (ale na tých 90 musíme mať fakt minimálne 4 písomky + projekty
akademický týždeň od obeda do večera na nete potom v krčme potom na nete a spať na obed som sa zobudila a šla zas na net.
Za deň maturujem, strašné stresy tak som si zapla SuperMaria a hrala...wualaaa zmaturované na 3ky tak ale mala som velké šťastie no BTW: za tých 13 rokov či kolko som chodila do školy som sa učila jedine tak do 5. triedy
niekedy hodinu niekedy 4
robim toho vela a mam aj adekvatne vysledky
na maturu som sa ucila asi 4 dni po 6-7 hodin (2 predmety) aby som urcite dala na 1 a dala som
2. To ste všetci takí nadpriemerne inteligentní (viď. napr. @10 @avieabbey ), že sa vôbec neučíte a prechádzate? Alebo je to len machrovanie , alebo čo? Alebo je to slovenské školstvo v takej riti, že od žiaka sa už absolútne nič nevyžaduje