ja spím do šiestej vždy, keď je voľno (keď idem do školy, vstávam pred piatou).... nedokázala by som spať do deviatej, pripadá mi to také.. čo ja viem... plytvanie časom
podla toho ako robim, ak idem na rannu do pol stvrtej, ak na poobednu tak do dvanastej, a ak na nocnu, tak do osmej (vecer) ak mam volno, tak do 11 cca, bo v noci makam na pc na projektoch
Ked mam dovolenku alebo vikend, kedze uz nechodim do skoly , zobudim sa rano okolo siestej uz zo zvyku z prace...potom tak max do 10, ale skor do 9...inak je cely den v prdeli.
vstávam medzi siedmou a pol ôsmou, lebo ma zobudia robotníci, čo nám zatepľujú panelák.. ale potom ak sa mi podarí ešte zaspať, tak do desiatej, jedenástej, niekedy dokonca aj do dvanástej... minule som si dala štuple do uší a spala som do pol druhej to nechápem, ako sa mi podarilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale vlastne ja sa budím sama od seba cez školský rok (škola až poobede zväčša) a cez prázdniny vstávam do roboty na budík načisto som naspak