čo ja viem, nemôžem povedať, že som sa z toho dostal do teraz. neplačem po nociach, ani nemávam depky, ale keď si spomeniem na to, ako a prečo sme sa rozišli a hlavne na to, kde by sme mohli byť teraz, ak by sme spolu ostali, vždy mi klesne nálada... takže ďakujem, tejto téme, že som si na to znovu spomenul
svojim sposobom ako tu napisali niektori moji vekovo blizsi useri ... celkom nespamatana ... ale tak v hrubom nacrte, asi dva roky? Plus minus ... prvy rok bol najhorsi
Môj prvý vzťah trval takmer rok bez pár dní. Aspoň pre mňa, pre neho sa to skončilo oveľa skôr, ale nejak mi o tom zabudol povedať A spamätávala som sa veľmi dlho...Asi tak rok a pol odo dňa ako ma poslal k vode, resp. mi to oznámil....A môj najväčší problém boli zlé spomienky alebo ako to nazvať,taký tieň, ktorý bol stále so mnou...a kvôli tomu som o veľa prišla, nedovoľovalo mi to normálne žiť...
No ved ako som raz čítala v nejakom článku - prvá skutočná láska dokáže s človekom riadne zamávať
uhm..ešte som nemala naozaj skutočný vzťah aký by to mal byť,ale hentakú lásku čo som mala.. som sa z nej dostala len prednedávnom..čiže +- skoro 3 roky.. ale lepšie neskoro ako nikdy že
@ssnehulienka myslíš? z prvého ?? mal som 7 rokov a veľmi ma to vzalo, lebo som mal najkrajšiu babu z triedy...plakal som...a potom v pohode...trvalo to asi týždeň
Vztah trval 3 roky...odvtedy preslo 6 mesiacov ,nechala som ho ja som z tho uplne na dne a uvazujem ze sa u nemu vratim....citim ze to nieje spravne pretoze uz mam niekoho ineho ,ale laska je laska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Čo sa stalo? Nechala si narásť vlasy ?
fakt to neni o tom ze clovek depkarci doma a pri kazdej prilzitosti ho spomina, len na neho myslim, spominam, a chyba mi, nebudem si klamat
No ved ako som raz čítala v nejakom článku - prvá skutočná láska dokáže s človekom riadne zamávať
z dvojrocneho som sa dala dokopy tak za pol roka..
ostatne boli take kratsie.. vravi sa, ze aby sa dal clovek dokopy po rozchode, potrebuje minimalne polovicu toho casu ktory dany vztah trval.
ale ja myslim posledny a to ti malo byt jasne