...ja som sa to začal učiť teraz, po hodinke som sa naučil ešte len chodiť v korčuliach,ale už ked sa snažím urobiť pohyb vpred tak chytám balans a neviem či si na to zvyknem ..ale ešte som ani raz nepadol tak to beriem ako +
najprv som sa naučila postaviť, potom som sa len tak prechádzala po tráve, aby som sa naučila na tom stáť a potom na cestu, do hodiny som to vedela samozrejme, chvíľu trvalo, kým som na tom vyzerala ako tak schopne
tak , dokopy som sa ucil rok z vecami ako prekladanie , rychla jazda dozadu a rozne ine cacky , to mi trvalo rok a uz mi to staci , zdokonalovat sa uz nepotrebujem . jazdim fajn aj bez chranicov si trufam dokonca =D samozrejme korculovanie ako iba jazdenie mi trvalo par minut , nehovorim o korculovani takom ze jazdeni do lava , do prava , do predu =D
Vyše toka korčuľujem takmer každý deň (okrem zimy) a dooosť som sa zlepšila... predtým som vedela len tak, že aby sa nepovedalo.. ale tak hodinka denne a pôjde ti to, je to super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja som sa učila ... neviem. Bolo to dávno.
Hlavne to chce dobrú cestu, rovinky s novým asfaltom mám najradšej
ale na ľade som sa učila asi týždeň aj to sme mali tréningy 6-7x do týždňa