Ja som si vlastne az pri terajsom priatelovi uvedomila ake je to lubit, mat normalny vztah a vsetky ostatne ulety predtym neratam.. Takze stale trva a je to pol roka
Nebol to vzťah. Bolo to:"Strašne ťa ľúbim, nebudeš so mnou chodiť?" "No dobre, tak to môžme skúsiť..." a na druhý deň "Vieš, nebol to dobrý nápad, nefungovalo by to" "Okej, v pohode, ja som aj tak vedel, že to dlho nevydrží"
Takže asi deň. Ale ak sa ma niekto na túto otázku spýta, tak proste poviem, že žiadny vzťah som ešte nemala
Ale v škôlke a na prvom stupni základky sme sa frajerili ostošesť
moj uplne uplne prvy detsky vztah zalozeny na skakani na kangurballe a jedeni buchiet u babky asi dva tyzdne prvy nahovno nic vztah niekolko mesiacov, to si ani nepamatam a prvy vazny vztah trva, 4 roky
V škôlke som bola strašne "buchnutá" do jedného spolužiaka.... až po 5. triedu na základnej sme si písali lístočky a SMSky, že spolu chodíme A potom ma nechal:/ Ale ako prvý skutočný vzťah beriem ten, čo práve trvá.. 9 mesiacov zatiaľ. A som strašne šťastná!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a bol to evidentne ten najlepší
Takže asi deň. Ale ak sa ma niekto na túto otázku spýta, tak proste poviem, že žiadny vzťah som ešte nemala
Ale v škôlke a na prvom stupni základky sme sa frajerili ostošesť
@nicolkaa a netuzis tak naaahodou po inom?
v tretej triede na základke
a bol zároveň aj najdlhší a posledný
(teoreticky zatiaľ posledný, realisticky fakt posledný