Bezny pracovny den ani do vecera. data stale zapnute, hlavne na hudbu. Nechce sa mi ich vypinat ked su neobmedzene. A chodia mi spravy, maily, appky sa aktualizuju a podobne. Ked uz mam ten smartfon tak ho treba vyuzivat. A nie, Messenger zaputy nemam
rano odpojim z nabijacky plne nabity a vecer ho tam vratim uplne vybity niekedy aj skor, nez vecer
ale tak zalezi od toho, ako mam nabity den v praci data mam sice permanetne zapnute, ale ked som busy tak ich zas az tak aktivne nevyuzivam... a telefonaty, zvacsa pracovne, riesim z ineho, nie sukromneho.
ako to tu čítam, cítim sa tak.. nemoderne
telefón mám na volanie a smskovanie, ani neviem, koľko vydrží, nabíjam ho tak raz za týždeň a pol - dva týždne
a inak mám samsung galaxy trend plus, asi 4 mesiace... +- mesiac. predtým som mala Ace a bol na tom rovnako. ak som cez den vela smskovala a hrala hry tak vydržal deň, ked som na nom nerobila nič tak aj vyše týždňa... a to aj po 2 rokoch...
čo sa týka toho koľko vydrží keby s ním človek počas dňa telefonoval normálne ako ľudia zvyknú, to neviem. ale keď ho mám tak že cestou do a z práce počúvam hudbu (cca hoďka oboma smermi), a popritom zvyšok dňa smskujem a občas si dačo prečítam (blogy, ebooky a podobne), tak vydrží zhruba tak že by zdochol okolo pol noci
(prídem domov a baterka má 20% a zapne sa do šetriaceho režimu v ktorom vie z 20tich percent vyžiť asi 6 hodín)
tak ten mobil ma dva roky.... akoze ja osobne ho mam kratko, ale bol pouzivany. a ten reset (ak je to to iste, co obnovenie nastaveni, ci co), tak to bolo spravene pretym, nez som ho zacala pouzivat ja
samsung galaxy s5 mini 5-6 dni(? neviem na isto, lebo som si to nikdy nepocitala, ale velmi dlho vydrzi) ..je novy, pocuvam na nom sem tam hudbu, ked idem do prace a este telefonujem...
samsung galaxy s3 a nabíjam ho vždy ráno..
a keď sme už pri tých mobiloch nevie mi niekto poradiť ?
nejde mi zaktualizovať softvér ukáže mi že najnovšie aktualizácie boli aktualizované a mám len android 4.1.2 nedá sa to aj nejako ináč aktualizovať ? asi nie čo ?
Prestigio psp 5307 duo .. a dakedy ho aj v škole nebíjam, alebo keď som v robote podľa toho ako mám dáta zapnuté, koľko sa hrám a tak.. šak smartfóny treba plne využiť D
HTC ONE M7 ... ked sa nebavím na nom tak vydrží 3-4 dni ... bžené používanie tak den a pol ... pri plnom nasadení ani den nie ... mam ho rok a pol a max spokojnost
Nokia Lumia 925, nabíjam každú noc ale nevybije sa úplne, väčšinou do polovice, ale wifi je celý deň, občas sa zahrám a telefónujem a Messenger ide celý deň
iphone 4s - keď mám celý deň zapnutú wifi a odpisujem na whatsappe, messengeri, viberi, pozerám instagram a tak, tak asi tak od rána od šiestej do druhej ráno, ale niekedy aj do ďalšieho dňa tak na obed, podľa toho ako veľmi odpisujem
keď mám zapnuté dáta a 3G tak menej, od rána do večera do takej desiatej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
3 dni lebo som na nom 2 hodiny denne vecer wifi v posteli
niečo vyše týždňa
boli to dva, ale už asi starne
je to taký samsung aký má aj kittyboo ale netuším ako sa volá nech vám ona povie
ale napríklad zas stane sa, že som na ňom len 2-3 hodiny na wifi, aj to len messenger, a vybije sa úplne po týchto 2-3 hodinách
mám ho už asi milión rokov a vydrží mi aj 2 týždne.
ale tak zalezi od toho, ako mam nabity den v praci data mam sice permanetne zapnute, ale ked som busy tak ich zas az tak aktivne nevyuzivam... a telefonaty, zvacsa pracovne, riesim z ineho, nie sukromneho.
jas mam na minimum, akurat ked idem rano do prace a chcem citat noviny, tak musim dat na max, lebo na dennom svetle ani hovno nevidim
a odinstalovala som vsetko, co sa dalo, ak das hint, ako sa zbavit aj tych standardne neodinstalovatelnych veci, budem vdacna
telefón mám na volanie a smskovanie, ani neviem, koľko vydrží, nabíjam ho tak raz za týždeň a pol - dva týždne
ale dosť využívam dáta, hry hrám atď
Ináč, kamarát má tiež S3 a mobil mu vydrží aj 2 dni s tým, že sa na ňom hrá, alebo surfuje na internete ...
nemas link na daco predebilov-idne?
boha sice sak robim v it firme, mala by som to zvladnut aj bez navodu
ale keď ho veľa používam na hudbu a čítanie (mám v ňom jednu knihu, ktorú neviem zohnať) a net a bla, tak aj po dni vie byť chcípančok.
čo sa týka toho koľko vydrží keby s ním človek počas dňa telefonoval normálne ako ľudia zvyknú, to neviem. ale keď ho mám tak že cestou do a z práce počúvam hudbu (cca hoďka oboma smermi), a popritom zvyšok dňa smskujem a občas si dačo prečítam (blogy, ebooky a podobne), tak vydrží zhruba tak že by zdochol okolo pol noci
(prídem domov a baterka má 20% a zapne sa do šetriaceho režimu v ktorom vie z 20tich percent vyžiť asi 6 hodín)
tak ten mobil ma dva roky.... akoze ja osobne ho mam kratko, ale bol pouzivany. a ten reset (ak je to to iste, co obnovenie nastaveni, ci co), tak to bolo spravene pretym, nez som ho zacala pouzivat ja
napisem ti do spravy, nebudem tu rozoberat sukromne veci
a keď na ňom nie som tak 2 dni asi
ak ho používam tak deň
a keď sme už pri tých mobiloch nevie mi niekto poradiť ?
nejde mi zaktualizovať softvér ukáže mi že najnovšie aktualizácie boli aktualizované a mám len android 4.1.2 nedá sa to aj nejako ináč aktualizovať ? asi nie čo ?
htc sensation
ak zacnem hrat hry, 1 den.
xperia Z3 aj 3 dni, ale idem ju predať
keď mám zapnuté dáta a 3G tak menej, od rána do večera do takej desiatej