pre niekoho "zalubit sa" znamena, ze chce mat s tou osobou sex a pritahuje ho. na to jeden dotyk staci.
na lasku? nie. ta sa rodi z porozumenia, psychickej blizkosti, spolocneho prekonavania problemov a zazitkov.
@hoperpohroma tak zamilovať sa,splynutie dvoch duší,proste,pozrieš sa na tú osobu,skoro vôbec ju nepoznáš,ale z jedného pohľadu,úsmevu vieš,že patríte k sebe...
na zalubenie potrebujem osobu ľúbiť, teda cítiť k nej lásku ... tá sa rodí postupne ako piše slečna v @3 a teda je to záležitosť minimálne niekoľkých mesiacov až rokov u mňa
na zahľadenie mi stačí pár hodín až dní
čiže potrebujem človeka spoznať a následne ho ľúbiť za to kým a aký je, na to je to spoznanie prioritné
nedokazem sa zalubit len tak. cim som starsi tym viac je to o sexe a menej o citoch. mam rad tvrdy drsny sex, tvrde prirazanie ale aj experimentovanie a prasaciny. kazda zena je pre mna skazena "little bitch" ktoru treba drsne pojebat aby okusila co je to dobry sex a tym je povedane vsetko.
No čo sa mňa akože týka, tak ja musím hlavne to dievča spoznať poriadne.. mám to tak roztriedené ako.. aj som si to aj písaval takých 5P zásad to bolo myslím .. Počúvať- ju .. Pozornosť- zachovať pri tom ... Paleta- to ako pýtať sa rôzne veci, také životné, že aká farba obľúbená, aké hodinky má rada... Pondelok- to ako pondelok sa jej vždy spýtať, že ako sa má, že vie že sa zaujímam ako ... a nakoniec Parkety- to ako už keď to ide, že to vyzerá dobre aby aj upratala doma potom, vydrhla parkety alebo svoju nejakú obľúbenú parketu, ktorú si nájde ... to len tak v zkratke ja mám inak veľa aj napísané o tom, čo a ako také ako recepty ešte z prvej republiky...
ja som vedela že chcem toho človeka spoznať viac po prvej sekunde ako som ho videla... a to bola tá láska na prvý pohľad si myslím...čo sa týka zaľúbenia, tak ja neviem, možno už aj na tom prvom nevinnom stretnutí, kedy mi bolo hrozne smutno že musím odísť ale zároveň som sa usmievala ako blbá na okolie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
na lasku? nie. ta sa rodi z porozumenia, psychickej blizkosti, spolocneho prekonavania problemov a zazitkov.
lubit vsak chce daleko viac casu...
na zahľadenie mi stačí pár hodín až dní
čiže potrebujem človeka spoznať a následne ho ľúbiť za to kým a aký je, na to je to spoznanie prioritné
s niektorymi ludmi si proste rozumies
s niektorymi nie
niektori ludia ta pritahuju
a niektori nie
a idealne je, ked stretnes takeho, s ktorym si rozumies a pritahuje ta a u neho je to tiez tak.
neviem
ja sa ľahko a rýchlo zaľubujem (a je to nahovno! )