awojte paci sa mi jeden chalan je o rok starsi ako ja..chodi na thu istu skolu ako ja..nezdravime si ale moja kamoska nho kamoska sa snim kamarati..mam jeho aj icq aj on moje ale si vobec nepiseme ani si nezdravime co mam roobitt????akoo ho mam zbalit??..
prvy krok by mohol byt ten ze by si sa mu pozdravila - a hlavne nahlas a zretelne aby si ta vsimol a nezabudni sa pekne usmiat. Druhy krok by mohol byt ten ze by si sa mu nieco napisat na icq - nieco nezavazne ako napriklad ci nevie kto bude zajtra suplovat slovinu - a potom sa mozte nenapadne dostat k nejakej inej teme - a potom to uz pojde- ao fantazii s medze nekladu.
No,najprv by si mohla ho uputať tým že do neho akože uplnou nahodou drgneš napr. na chodbe v škole
a keď sa ti ospravedlní alebo aspoň usmeje sa tak to maš v suchu lebo vie aspoň že žiješ a je tam možnosť že mu nie si ľahostajna ako si myslíš.A neskôr sa môžeš opytat kamaratky či nahodou ťa s ním nehcce zoznámiť
najprv sa mu zacni zdravit a s usmevom a poriadne nahlas aby ta pocul a druhe zacnite si pisat na icq...potom nao mas jeho icqq ked si vobec nepisete???hmm????a potom to uz pojde samo a budes vediet ako nato aj sama neskor ale najprv sa zacni zdravit a potom pisat oki
ticho... toto musi byt ako vo filme.... pojdes oproti nemu, rozpustene vlasy budes spomalene v prievane prehadzovat, knihy budes mat v ruke a ked donho naaaaaaaahodou narazis omylom ti vypadnu vsetky veci z ruk.. ak ti pomoze pozbierat mas to v suchu ak nie moses byt stastna pretoze sa z teba moze stat dalsia super feministka
no,mas 13,takze asi nijak.. .ale ked chces "vztah" na tyzden tak sa mu podlizuj jak kurva a pis do fora jak zbalit chalana aj nadalej,samozrejme jak kurva.. .
Ale poviem ti takto chalani v tom jeho veku este aj do takyck 15,16 rokov su magory proste to nezbalis ak nieje normalny ale ak hej tak mas mozno sakncu...to uz chalani co maju od 17 ti uz maju rozum aspon ja to tak vidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a keď sa ti ospravedlní alebo aspoň usmeje sa tak to maš v suchu lebo vie aspoň že žiješ a je tam možnosť že mu nie si ľahostajna ako si myslíš.A neskôr sa môžeš opytat kamaratky či nahodou ťa s ním nehcce zoznámiť