Toto nikdy neskončí. Takto je to najhoršie, bohužiaľ ty si chalan a tradície hovoria, že ty sa budeš musieť opýtať :/. Ženy sú síce byť zrovnoprávnené s mužmi, ale tieto veci nechávajú stále na nás. Ale dávaj si pozor na friendzone . Povie ti, že není na vzťah pripravená a sračkyy ... to je friendzone a nie je cesty späť ... inak držím palce, vyzerá to že ju máš fakt rád...
@creeson Vieš čo. Mne nejde o to ju pretiahnuť. Tvoj malý mozog (ak ho máš) asi nechápe, že ju mam strašne rád a nejde vždy len o sex. Ak takto rozmýšľaš pri každej žene tak ťa úprimne ľutujem. Na sex sú kurvy a nájdeš ich na každom rohu.
davaj pozor, aby ta nezaradila do kategorie - dobry kamos. vtedy si skoncil. poznate sa dost dlho na to, aby prejavila zaujem, keby chcela. je to kurte, ale zivot ide dalej, pridu ine.
ja osobne si daleko lahsie viem predstavit ze ma zbali nejaky moj kamarat ako neznamy chalan. na mna plati jednoduche... byt mily, ochtny pocuvat, proste ten dobry kamarat a dotoho ked budes nenapadne zapajat dotyky, alebo nejake mierne narazky na to ze mas zaujem...ale to som jaa nie ona takze ktovie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@passarinho Chod do toho Ked sa ti paci tak to za pokus stoji
poľutovaniahodné, že sa v 24 rokoch niekto nevie správať aspoň trochu adekvátne veku, a ešte žije v presvedčení, že je to vtipné, alebo čo.
skús to. s @13 moc nesúhlasím s tým prejavením záujmu, to neni moc typický girly postup
@leilla a ešte viac to, že to ospravedlňuje výzorom.
Je to trápne, nie vtipné. To by si však musel najprv uvedomiť.