vlezies predsa do miestnosti Flirt (ak tam taka este existuje) a pises na plochu, aka si strasne nadrzana a ako tuzis otestovat svoju webku so smajlikom
to flirtovanie som nemyslela tak ako sa to myslieť má
trebars dievčaťu sa páči chalan a ona mu napíše, píšu si asi 2 mesiace a to dievča chce isť s ním von ale on nie. Čo mu ma to dievča napísať aby sa viac skamaratili ? ... hm ? ...
totok som myslela pod tým flirtvanííím
Viem že to nieje flirtovanie ale nevdela som tho vystihnuť jedným slovom
nechcem ťa tu buzerovať, tak ti seriózne napíšem, prečítaj si môj blog- "trápne internetové lásky"...možno ti potom dôjde, že cez internet aj tak nikoho normálneho nenájdeš...
@kevin ...inac bol to len zart aj som chcela napisat do zatvorky pre tych starsich ze to bol zart ale myslela som si ze vam to dojde...az teraz som si vsimla kolko mas rokov sak ty mas tolko rokov jak ja co tu vyskakujes radsej sa chod hrat z autickami
pokiaľ si na tom vyššie intelektuálne než 50% deti odtiaľ, mohla by si pochopiť - dievča nemôže letieť na autíčko s ktorým sa hrám - keďže žiadne neexistuje
ľudia chcel som napísať niečo vážne, po pár komentoch ma to prešlo, potom som si toto tu prešiel celé a mám problém cez rehot dopísať toto tu!
@daniela1212 len flirtuj cez pokec! smelo do toho! zaraď sa do pokec elity báb! Zatiaľ ti nejaká tvoja kamoška vyfúkne toho najkrajšieho a najlepšieho chalana z okolia iba preto, že nesedí celé dni ako sliepka pred pokecom
heeeeeeeej ? pokec?super.tam chodim flirtovat každy den,našla som si tam 11 frajerov a doteraz pišem na plochu: AhoJQy kTooRy kUaasNuššky chLaPec popiiše??hh maM aJ foTqu pOsSieLam wAm kIsS LasQy moYe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Dievča: ktorý chlapec mi za foto aktivuje plusko ?
Chalan: ktorá mi ho chce vyfajčiť / ktorá mi ho chce ohodnotiť ?
Co ši še s koňom zdula ? =D
trebars dievčaťu sa páči chalan a ona mu napíše, píšu si asi 2 mesiace a to dievča chce isť s ním von ale on nie. Čo mu ma to dievča napísať aby sa viac skamaratili ? ... hm ? ...
totok som myslela pod tým flirtvanííím
Viem že to nieje flirtovanie ale nevdela som tho vystihnuť jedným slovom
pis ze mas 300 rpciek a nechce sa ti odpisovat
spul hubu
spravaj sa namyslene
.. uvidis ako idioti poletia!
Z toho vznikaju famy, ze vsetci chlapi su svine a tak dalej.
Skromne, mile diveca ma podstatne vacsie sance najst si skromneho mileho chlapca.
Flirt je agresivne slovo. Preco by nemal stacit proste usmev.
a na čo flirtovať? stačí, keď si tam dáš fotku v tangáčoch a podprsenke. a nemusíš ani flirtovať
ou, dala si ma dole mojo, nezáleži ani tak na veku.. ale nič, dám na tvoje rady, idem sa hrať s autíčkami, na ktoré budeš, až budeš staršia letieť
pokiaľ si na tom vyššie intelektuálne než 50% deti odtiaľ, mohla by si pochopiť - dievča nemôže letieť na autíčko s ktorým sa hrám - keďže žiadne neexistuje
@daniela1212 len flirtuj cez pokec! smelo do toho! zaraď sa do pokec elity báb! Zatiaľ ti nejaká tvoja kamoška vyfúkne toho najkrajšieho a najlepšieho chalana z okolia iba preto, že nesedí celé dni ako sliepka pred pokecom