Ako fungujú vzťahy u 17-ročných ľudí? Ak by som teraz začal vzťah čo mám od toho očakávať? Čo mám robiť so svojou frajerkou? Mám byť skôr gentleman alebo skôr nadržaný a drsný? Mám ju pri bozkávaní chytať za zadok? Prosím poraďte.
ti jebe? šak normálka, sa chodí spolu na rande po škole, piť v piatok, na prechádzku v nedeľu a k jednému z vás domov keď tam akurát nie sú rodičia. a tak.
dobre teraz vazne,rob to co uznas za vhodne a k comu ta pusti,ale tak zoberiem do uvahy,ze si to ty,tak zazijes lasku proste nechaj veci ist good lucky
zo skúsenosti, priprav sa na to že to bude krátke ale aspoň získaš prax, a časom zistíš že 17-18 ročné niesú ničím v porovnaní s 21-23 ročnými - tie su oveľa ...živšie
Rob tak ako cítiš, že je to správne. Každý má o láske iné predstavy a keby som hocikomu poradila, možno by vtedy zistil, že to nedokáže splniť a cítil by sa nemožný v laśke. Kašli na konvencie. Maj ju rád.
Dám ti radu, ktorá ti strašne pomôže Ja som v 17tich mala už prvý sex za sebou, takže na takéto veci som sa nemusela pýtať...bývala som s priateľom, kt. bol odomňa o dosť starší (boli sme spolu dokopy tri roky), popri škole som párkrát do týždňa robila hneď pri dome ako čašníčka a starala som sa o spoločnú domácnosť - prala, varila, drhla dlážku, nakupovala, umývala WC a kúpeľňu atď.
TO som robila v 17tich. Pomohlo? o___O
A teraz dačo, čo by ti fakt pomohlo - a nie to, čo sme v 17tich robili my. Každý sme iný. Niekto príde o panenstvo pomaly v 10tich, niekto až po dvadsiatke-sexu predchádza všetko ostatné, takže každý s tým začína inokedy. Treba počúvať svoje pocity. Ak sa na to cítiš, tak ju za ten zadok chyť, ak nie, tak nie...ak nemá 14 a má už nejaké tie prvotné záležitosti za sebou, možno nedostaneš po papuli...a ak áno, svet sa nezrúti. Ešte máš veľa báb pred sebou v živote
V tomto sa nedá poradiť. Treba počúvať svoje pocity a vedieť vycítiť vhodnú chvíľu. Vekom, časom a skúsenosťami sa to naučíš, neboj Každý z nás to má za sebou, a každý sme si to museli odskúšať sám, aj keby nám sto hláv radilo. A toto je jedna z vecí, ktoré stačí raz zažiť a naučí ťa to viac, ako stokrát počuť/čítať Good Luck.
OMG Mám pomaly 17, ale toto nevyzerá na chlapca v mojom veku...A my máme odkiaľ vedieť, či jej bude/nebude vadiť držanie za zadok ?
Svojou nadržanosťou si ju určite nezískaš (ok možno na mesiac) a záleží na tom, ako vážne berieš ten vzťah hej, ak už teraz vieš, že sa s ňou rozídeš....Skús ju nechať v čo najmenej zničenom stave, a skús jej nezobrať panenstvo (ak ho ešte má), lebo určite nebude hrdo spomínať nato, ako o neho prišla pri nejakom krátkom vzťahu...
PS: Nemám pocit, že si zrelý na vzťah s takýmto uvažovaním nad ním....
záleží to od toho, či sú 17-roční vyspelí, alebo sú to len decká. Nechcem sa teraz chvastať alebo čo, ale ja som rozum dostala už poriadne dávno, a keď sa pozerám na niektoré moje rovesníčky, je mi do plaču aj do smiechu zároveň. Tú drsnú vec ti neodporúčam, ak nie je taká aj baba. Predsa by si ju mohol akurát tak vystrašiť... U každého je to ináč...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a rada- rob to tak, ako to cítiš
Veď sa správaj podľa seba a hlavne sa na nič nehraj čo nie si...
ty si chorý že jj
to bude oslava velka birdz party
dobre teraz vazne,rob to co uznas za vhodne a k comu ta pusti,ale tak zoberiem do uvahy,ze si to ty,tak zazijes lasku proste nechaj veci ist good lucky
ľúb ju. najviac ako vieš. a nerob to, čo sa jej nepáči.
Dám ti radu, ktorá ti strašne pomôže Ja som v 17tich mala už prvý sex za sebou, takže na takéto veci som sa nemusela pýtať...bývala som s priateľom, kt. bol odomňa o dosť starší (boli sme spolu dokopy tri roky), popri škole som párkrát do týždňa robila hneď pri dome ako čašníčka a starala som sa o spoločnú domácnosť - prala, varila, drhla dlážku, nakupovala, umývala WC a kúpeľňu atď.
TO som robila v 17tich. Pomohlo? o___O
A teraz dačo, čo by ti fakt pomohlo - a nie to, čo sme v 17tich robili my. Každý sme iný. Niekto príde o panenstvo pomaly v 10tich, niekto až po dvadsiatke-sexu predchádza všetko ostatné, takže každý s tým začína inokedy. Treba počúvať svoje pocity. Ak sa na to cítiš, tak ju za ten zadok chyť, ak nie, tak nie...ak nemá 14 a má už nejaké tie prvotné záležitosti za sebou, možno nedostaneš po papuli...a ak áno, svet sa nezrúti. Ešte máš veľa báb pred sebou v živote
V tomto sa nedá poradiť. Treba počúvať svoje pocity a vedieť vycítiť vhodnú chvíľu. Vekom, časom a skúsenosťami sa to naučíš, neboj Každý z nás to má za sebou, a každý sme si to museli odskúšať sám, aj keby nám sto hláv radilo. A toto je jedna z vecí, ktoré stačí raz zažiť a naučí ťa to viac, ako stokrát počuť/čítať Good Luck.
Takze neni sa kam ponahlat deti, ale za zadek ju lapit moze
OMG Mám pomaly 17, ale toto nevyzerá na chlapca v mojom veku...A my máme odkiaľ vedieť, či jej bude/nebude vadiť držanie za zadok ?
Svojou nadržanosťou si ju určite nezískaš (ok možno na mesiac) a záleží na tom, ako vážne berieš ten vzťah hej, ak už teraz vieš, že sa s ňou rozídeš....Skús ju nechať v čo najmenej zničenom stave, a skús jej nezobrať panenstvo (ak ho ešte má), lebo určite nebude hrdo spomínať nato, ako o neho prišla pri nejakom krátkom vzťahu...
PS: Nemám pocit, že si zrelý na vzťah s takýmto uvažovaním nad ním....
mal by si byť skôr nežný , ale najmä taký aký naozaj si ,, nepretvarovať sa... faloš je tá najhoršia možná cesta