Ahoj birc!
Nemám na práci milión desať lepších vecí a tak ťa chcem poprosiť. Ak máš čas a pravítko, zmerajú si dĺžku prstenníku a ukazováku od prvého "zhybu" (takej tej čiaročky na dlaňovej strane) po konček a zahlasuj v ankete. (Nie som si istá, či je toto úplne korektná metóda merania prsta, ale lepšiu nemám, tak mi urob radosť.)
Na čo mi to bolo dobré vysvetlím, až bude dosť odpovedí, aby nedochádzalo k zbytočnému biasu.
Inak len tak pre info všetkým čo hlasovali: očividne som zvolila veľmi zlú metódu merania alebo je populácia birdzu veľmi neštandardnou vzorkou. Tak zas nič nezistím
kedysi dávno som sem dával fotku svojho prostredníka a mal niečo cez 12,5 cm tuším...takže prsteník môže mať tak 12...ak sa mi odvtedy už tak dlhé prsty nepredlžili
No tak som nebola až tak ďaleko... A čo si teda zistila? inak... Robiť štatistiky na birdzi je riadna kravina lebo tu sa vždy zdržuje to 1% populácie s daným "problémom"
@sianagirl245 no zistila som, že to bol asi chujový spôsob merania, lebo nemôže byť polovica dievčat na birdzi mužatiek
Chlapom by som tu niektorým ten dlhší ukazovák verila ale
Ale anyway, to bolo len tak pre moju zábavu, nikdy som z toho nechcela vyvodzovať žiadne závery a reagovalo o dosť viac ľudí, nez som čakala...
Ale trebalo by to proste merať inak. Prsty sa merajú celkovo blbo a nikde som nenašla, ako je to najlepšie tak som opísala spôsob, aký používa do svojich štúdií jeden z našich profesorov. Pre tieto účely bol očividne nevhodný.
@emzaaak podľa toho čo píšeš fakt nemáš. To nemal byť "diss", to malo byť proste skonštatovanie. Očividne nemáš vôľu vyhrabať pravítko, tak nechápem pointu týchto zbytočných komentárov.
@staphylococcus Téma pod názvom: "Aký ho máš dlhý???" je sama o sebe... ach, to ani konštatovať nemusím. A vzhľadom k tomu čo študujem sa s pravítkom stretávam často. Dokonca aj s uhlomerom dokážem narábať...
@emzaaak gratulujem, to vie každý, kto dochodil základnú školu. Áno, názov bol clickbait. Sme na birdzi. Zvykaj si. Vzhľadom na to, že sa nechystáš reagovať relevantne...čo tu ešte robíš?
@majmarad to je tak zložité najprv si prečítať predchádzajúce komentáre a až potom sa vyjadriť? Pôsobí to strašne hlúpo, vzhľadom na to, že tvoja otázka bola zodpovedaná o cca 10 komentov vyššie, vieš. Fakt to nebudem písať každému osobne len preto, že si lenivý.
Pôvodným zámerom bolo dať sem aj zdroje ale tie čo mám ja nie sú verejne dostupné a nemám právo ich zdieľať. To len tak pre info, pre ostatných.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Nemám na práci milión desať lepších vecí a tak ťa chcem poprosiť. Ak máš čas a pravítko, zmerajú si dĺžku prstenníku a ukazováku od prvého "zhybu" (takej tej čiaročky na dlaňovej strane) po konček a zahlasuj v ankete. (Nie som si istá, či je toto úplne korektná metóda merania prsta, ale lepšiu nemám, tak mi urob radosť.)
Na čo mi to bolo dobré vysvetlím, až bude dosť odpovedí, aby nedochádzalo k zbytočnému biasu.
DO PIČE A FUNEBRÁK MI MUSÍ ZAS KAZIŤ ŠTATISTIKU.
Inak len tak pre info všetkým čo hlasovali: očividne som zvolila veľmi zlú metódu merania alebo je populácia birdzu veľmi neštandardnou vzorkou. Tak zas nič nezistím
@kerrang uau
takže takto, rozdiel medzi ukazovákom a prsteníkom je cca pol centimetra pričom prsteník je dlhší
A ja ich mám cca rovnaké nedá sa mi to zmerať záleží jak hýbem rukou
Chlapom by som tu niektorým ten dlhší ukazovák verila ale
Ale anyway, to bolo len tak pre moju zábavu, nikdy som z toho nechcela vyvodzovať žiadne závery a reagovalo o dosť viac ľudí, nez som čakala...
Ale trebalo by to proste merať inak. Prsty sa merajú celkovo blbo a nikde som nenašla, ako je to najlepšie tak som opísala spôsob, aký používa do svojich štúdií jeden z našich profesorov. Pre tieto účely bol očividne nevhodný.
Pôvodným zámerom bolo dať sem aj zdroje ale tie čo mám ja nie sú verejne dostupné a nemám právo ich zdieľať. To len tak pre info, pre ostatných.