Ako je možné, že chalan by chcel sex s druhou babou keď sex s priateľkou môže mať kedykoľvek a nikdy ho neodmieta?
Mám kamarátku ktorej priateľ povedal, že ho láka sex s druhou babou konkretne s kolegynou z prace ale že to ńie je tym že nemá sex s nou, ale že proste ho to laka a sam nevie prečo. Proste ja ked som to pocula nechapala som to a je mi to strasne divne pre
jezis lebo ved tuzba po sexe je zvieraci pud, vacsina zvierat monogamna nie je a proste ho pritahuju aj ine baby ako ta jedna ktoru suka uz celu vecnost, myslim si ze z toho fyzickeho hladiska je to celkom normalne
ako ok, ja som za vernost v partnerstve, ale neviem ze ci si mam vypichnut oci alebo co, aby sa mi uz nikdy ziadny chlap nezdal sexy
podla mna na tom nie je co nechapat. pritahuje ho kolegyna a chce s nou mat sex. je rozdiel mat sex ako potrebu a mat sex s niekym po kom tuzi. po svojej priatelke uz zjavne netuzi az tak, ako kedysi. mala by ho radsej opustit ona.
Pretože ho tá žena vzrušuje ako a priťahuje ho ako sex. objekt. Rovnako ako napísala @4 , je to zvieraci pud a ten (bez ohľadu na pohlavie) sa snaží ukojiť každý človek. Iste sa predsa aj Vám ženám stalo (alebo stáva) že keď vidíte nejakého fešného chalana, tak si pomyslíte že "dala by som si veru povedať" Prečo asi? Lebo vás priťahuje a sex s ním si jednoducho viete predstaviť. To však neznamená, že by ste s takým človekom dokázali mať dlhodobo fungujúci vzťah. Vzťah a rýdzo len sex na uspokojenie potrieb sú dve odlišné veci. Spoločné však majú jeden fundamentálny základ, a síce, že musíte byť fyzický pekný, inak sa nedočkáte ničoho z toho
@hoperpohroma to mi je jasne že chlapi to prežívajú oveľa inak ako ženy že majú viacej chuť na sex kdežto ženy chcú maznanie laskanie aby boli stredobodom ich pozornosti ale nedokážem pochopiť prečo myslí na sex s druhou a pritom ho ma veď ho kamoška neodmieta keby odmieta s nim sex tak to pochopim ale ona neodmieta a to že sa na nejaku pozrie to mu nezazlieva ale že myslí na sex s jeho kolegynou tak neviem či by to bolo aj tebe prijemne ale dakujem za nazor
Pre tých, čo to nechápu - z biologického hľadiska je to pre mužov úplne prirodzené:
"In biology and psychology, the Coolidge effect is a phenomenon—seen in nearly every mammalian species in which it has been tested[weasel words]—whereby males (and to a lesser extent females) exhibit renewed sexual interest if introduced to new receptive sexual partners,[1][2][3][4] even after refusing sex from prior but still available sexual partners."
Samozrejme, to neznamená, že to robí každý a ani to, že by to toho človeka ospravedlnilo. Z hladiska biologických potrieb je pre ludí prirodzené množstvo vecí, to ale neznamená, že sa im máme poddať. Keby sa niekto podá každej biologickej potrebe, každej "túžbe tela", ktorú má, tak by sa viac, ako pár desaťročí ani nedožil, lebo by zomrel na kolosálnu obezitu.
Takže inak povedané - z biologického hladiska je pre mužov podvádzanie rovnako prirodzené, ako (pre mužov aj ženy) vyjedanie chladničky, alebo prepchávanie sa vo všeobecnosti. Kedže ale nie sme zvieratá, nemali by sme sa takýmto veciam poddať a mali by sme sa správať civilizovanejšie. Napríklad byť vo vzťahu úprimný, teda nepodvádzať.
@litzy ved lebo ho pritahuje a vzrusuje, tak proste na to mysli..
podla mna pokial je to v hlave a nepraktizuje to, je to celkom prezitelne
aj ja som sa raz rozpravala s jednym chalanom, ani nebol moj typ nejako, dokonca bol moc mlady podla mna ale uplne som z neho bola ze FUUUUUU, proste nejaka ta charizma isla z neho a ja som bola uplne nadrzana co si pomozem no
je to normalna vec pokial osoba nie je pansexual/asexual
@asceticjunkie suhlasím s tebou je to potreba ale pokiaľ to nie je važné tak sa to ešte ako tak dá prežiť ale pokiaľ by to´bolo vážne tak neviem čo by mala robiť je pravda že to bolo od neho pekné keď jej to povedal
@hoperwale možno máš aj ty pravdu kto vie čo vlastne je v jeho hlave ale pokiaľ viem tak kamarátka vravela že to majú vždy keď má on chuť a ona tiež tak v čom je problém možno že je to len nejaká túža výskušať niečo nové otázka však znie dokázal by ´to aj s druhou a čo ak by zlyhal a ani by mu to neslo?
@litzy keby mu vsetko vyhovovalo tak, ako ma, ani by ho nenapadlo mysliet na sex s inou. asi tam bude nejaky problem, ktorom nevies. a nemusi o nom vediet ani ona. medziludske vztahy su komplikovane a je tazko posudit ich situaciu na zaklade toho, co tu pises ako tretia osoba, ktora o tom vsetkom len od niekoho pocula.
je pekne, ze ho lubi, ale ktovie, ci lubi aj on ju, ked jej rozprava o takych veciach. ja by som s takym clovekom neostala. ved vztah nie je na par rokov, ale na cely zivot. co bude potom, ked ona zostarne, bude ho stale menej a menej pritahovat.. nevravim, ze to tak urcite bude, ale ked uz teraz mysli na ine, ktovie co bude po rokoch.
@atropabelladona Hm dobry nazor presne ako píšeš kto vie čo tam môže byť niečo tam musí byť a možno ani ona sama nevie čo ale jedno mu nechápem ak ju neľubi tak prečo jej to jednoducho nepovie a nerozídu sa a prečo ju potom trapi.
@litzy nechcem nejako zhadzovat muzov, lebo aj zeny robia take veci, tak to poviem vseobecne, ludia niekedy ostavaju vo vztahoch hlavne pre to, lebo si nie su isti nikym dalsim. ako sa vravi, lepsi vrabec v hrsti..
ide o to, co je to za chlapa a aky maju vztah.. ak maju normalny vztah a toto jej povedal, tak to ze to dievca riesi je zle.. lebo prave tym, ze jej to povedal a nie priamo ju podviedol je akasi zaruka, ze to nespravi..
a keby sa chcel rozist.. tak by jej to asi nevravel.. len by cas zacal venovat tej druhej..
@litzy ale ved vztah nie je len o sexe.. ako nic v zlom.. ale mat doma "babu s ktorou mozem mat hocikedy sex" a mat kamaratku, s ktorou sa hocikedy porozpravam, zasmejem. a budeme blbnut.. len bez ziadneho sexu ci intimnosti.. tak to druhe je ovela lepsie
a to ze mysli.. ako nic v zlom.. ale to baby nenapadaju ziadne podobne myslienky??
@nixxina nenadaval by som mu priamo.. nevies kedy, preco a ako jej to povedal.. ale je pravda.. ze niektore veci sa vraviet nemusia.. na druhej strane zas.. uprimnost je lepsia...
@johnysheek problem je v tom, ze ty to len dedukujes, ale tiez nepoznas ziadne okolnosti. nevieme preco jej to povedal, za akych okolnosti, ake boli, su alebo budu jeho plany. jedno je ale iste, kazda akcia ma svoju reakciu a je dost naivne ocakavat, ze dievca to nebude riesit, len sa pousmeje a zabudne na to. staci, ze ma akekolvek pochybnosti a tym sa to len prehlbi.
ako by si reagoval ty, keby ti tvoja priatelka povedala, ze ju to laka sa vyspat so svojim kolegom/spoluziakom/kamaratom? a ako by si sa potom citil, keby sa s tym muzom nadalej stretavala?
ja mam z toho dojem, ze keby mu na tom nezalezalo a neprikladal by tomu ziadnu vahu, tak by jej to ani nehovoril, len by si pomyslel svoje a zil by dalej.
ja mam skusenost, ze ked muz zacal rozpravat o inej zene, tak to potom nedopadlo najlepsie.
Ja sa tiež budem vždy obzerať za inými ženami a to neznamená, že by som bol neverný alebo nemal rád svoju ženu... Sexuálna monogamia nie je mužom prirodzená a čím viac testosterónu, tým viac sa to prejavuje...
podla toho co tu citam som asi asexual. nikdy som si pri nikom kto vyzera dobre nepovedala "dala by som si povedat". a uz vobec nie ked s niekym som. "boji sa ze ju opusti" what the fucking fuck.
Ak je pravda to, čo hovoríš, tak by sa ti nikdy nemohol nikto páčiť, nikto priťahovať, do nikoho by si nemohla byť zaľúbená, zahľadená, nikdy by si nemohla mať sex idola, nikdy by si nemohla zdieľať hlbšie sympatie voči opačnému pohlaviu. Tomu sa mi proste nechce veriť
Pretože, ak sa ti páči muž, tak podvedome (aj keď samozrejme nie hneď v tom danom momente) ho berieš ako potenciálneho partnera, s ktorým by si eventuálne dokázala aj spať.
@firestorm preco? Ja som tiez nad inymi zenami nikdy neuvazoval, ze mm, hentu by som dal/cokolvek v sexualnom kontexte. Jedine, ak som sa zalubil, tak mi hlavou preslo, ze ma pritahuje a po case by som si s nou mozno vedel predstavit nieco intimne, ale len ak by sme boli spolu a klapalo by to, atd.
Akonahle mam partnerku, o inych zenach neuvazujem uz vobec a uz toboz nie, ze sa za nimi obzeram alebo som sexualne pritahovany.
ona sa bojí? Mala by ho poslať niekam..., nie, nesúhlasím, že je to normálne, tí, čo tvrdia, že hej, sa zato len schovávajú, obyčajná výhovorka, aby nenastal pocit viny, no ozaj si skúste predstaviť, žeby to bolo robené vám, asi by ste boli veľmi šťastní, čo?
@atropabelladona viem ze si len domyslam, ale prave preto nedavam rady "sprav toto"!!! v tom vidim problem..
a ano, ma to svoju reakciu.. pravdepodobne by som na toho chlapa ziarlil.. na druhej strane je to stale o otazke dovery.. bud jej verim alebo neverim.. ak jej verim, tak sic budem ziarlit... ale viem, ze lubi mna a bude so mnou.. ak jej neverim, tak problem je niekde uplne inde a cudujem sa, ze sme este stale spolu..
a znova opakujem.. zalezi v akej situacii jej to povedal... a "keby mu na tom nezalezalo".. no ja teda neviem.. ale ak i poviem priatelke, ze cez leto chcem ist do brazilie.. a viem, ze ona nemoze.. tak to neznamena, ze na nu kaslem a proste tam pojdem..
rovnako i s tymto.. proste mu to napadlo.. mozno si to povedali, vo chvilke "uprimnosti" .. ale ty z toho stale robis zavery..
ps: ako som uz rvavel.. ja ho nepoznam.. muzi su rozni.. ona musi vediet ako to myslel.. snad nie su spolu par dni
@johnysheek smutne je, ze tak, ako to hovoris, by to mohlo fungovat len v idealnom svete, kde su ludia uprimni, mozu si verit, nechcu jeden druhemu zle.. mna ale rozchod napadol hlavne preto, lebo vraj sa to dievca boji, ze ju necha. mozno to ma nejake opodstatnenie.
@atropabelladona to nie je o idealnom svete.. ten idealny svet si predsa robia partneri..
v partnerskom vztahu je vzdy dolezita jedina otazka. chcem aby tento clovek bol otcom/matkou mojich deti?? ak si odpovedam NIE.. tak nemam co riesit a je hlupost v tom vztahu ostavat..
a ANO si urcite neodpoviem dovtedy, kym tomu druhemu uplne neverim.. a nie som schopny mu zverit do ruk svoj zivot..
i preto to "skutocne ANO" ma prist az po mesiach ci rokoch chodenia..
akurat ze dnes sa vztah riesi cez postel.. a ono ked dvaja na seba skocia po velmi kratkom case.. tak plne chapem, ze su potom realne obavy ci nahodou takto rychlo neskocia aj na niekoho ineho ked sa im zapaci..
a to, ze myslienky dievcat nie vzdy nutne musia mat opodstatnenie.. niekedy je to proste len iracionalny strach.. je tiez fakt.. ale opaet sme pri MOZNO MOZNO
ked mne sa @trdelniiiq ovi neda velmi verit.. nie ze by som s nim nesuhlasil.. ale baby su v tomto silnejsie a i tie sa obzru za chalanom.. takze chalani o to skor.. ((samozrejme je ine, ak idu spolu a ak nie)
@johnysheek za tú dobu čo som na bz,( a som tu teda denne) som si všimla jeho reakcie vo viacerých fórach, pod fotkami a pod. a vytvorila som si o ňom určitý obraz ako o väčšine ľudí na bz.
Jeho názory na vzťahy si beriem často k srdcu, sám asi vie o čom píše, keďže má niekoľkoročný vzťah a evidentne mu to klape.
asi len toľko k tvojej reakcií že sa mu nedá veľmi veriť
a aby som "neohovárala" tak píšem o @trdelniiiq ovi
A tak ja si myslim ze mal dva dovody povedat jej to... bud mu zalezi na nej a obava sa ze jeho telo bude silnejsie ako vola, alebo ju uz nelubi a snazi sa jej zbavit.. ale to uz musi vediet ona..
Jj birdzaci by chceli uprimnost vo vztahu ale ked pride na realitu, tak sa poseru.
@johnysheek lenze ty sa k tym veciam stavas zodpovedne, premyslene. nie kazdy premysla ako ty, nie kazdy sa nad tymi vecami vobec takto zamysla. nevravim, ze nemas pravdu - pravdu praveze mas a keby kazdy takto riesil veci, tak by bol svet hadam lepsi. ale dnes sa ludia nezamyslaju tak daleko, malokto sa na potencionalneho partnera diva ako na rodica svojich deti. nikto sa nepozera na zdravotny stav, emocionalne zazemie alebo ine povahove crty a pritom to je zaklad ak chce mat clovek zdrave a stastne deti. to uz asi velmi odbocujem, ale napadlo ma to pri myslienke na mojich priatelov/priatelky. dnes sa uz nikto nepozera zavazne ani na vztahy, ani na manzelstvo, ani na nic. prave preto je tu takyto chaos. ludia sa stavaju egoistami mysliacimi len na seba a svoje potreby. nechcem, aby to bol pripad v uvode spomenuteho paru, ale nieco mi tam v tom celom nehraje.
Ja by som na jej mieste bola velmi nahnevana na neho. Asi by som si myslela, ze ma chce vyprovokovat k nejakej akcii a ja neznasam take zaludne tendencie u ludi, ked nevedia povedat priamo, co chcu, ale naznacuju, lebo ja som sice intelgintna, ale kym sa nieco nepovie priamo a zvlast chulostive veci, nemam na to odvahu...mozem akurat tak tusit a trpiet a ked este taketo ma reci, po ktorych by som ho najradsej zabila to nie je na otazku co sa deje milacik, myslis ze nas sexualny zivot je prilis nudny, chce to nieco nove? Ale skor na oznamenie, ze som v tom vztahu nestastna, ked mi vravi o inych zenach a uz len ta spomienka na to, ze to spravil nemoze ostat pre neho len vystrahou ale dovodom na rozchod...nemohla byt osm byt s chalanom, o ktorom viem, ze mysli na ine baby a este aj so mnou tak velmi, ze mi o nich hovori...to mu mam akoze vybavit sex s tou, o ktorej hovori? Jsne ze nie, tak je to proste nechutne zahravanie s citmi a je to cisty magor ked ma takto pokusa s tym, ze si dovoli myslist si ze nevie co robi a nevie co sa s nim deje tak mi to povie nech to za neho vyriesim ako matka...na toto su dobre matky a segry, im take moze chlap povedat, lebo s nimi nikdy nic nebudu mat a mozu im poradit zo zenskeho pohladu...to ze take hovori svojej priatelke skor znaci bezohladnost ...ja by som mu najprv z pomsty zacala vraviet ako sa mi pacia ini chalani a podla reakcie by so m vydedukovala co odo mna chce...ak by som zhodnotila ze ja by som tak nereagovala nikdy tak asi nie sme pre seba, ked mame ine hodnoty a aj tak rozchod. Alebo by osm ho zacala p ouzivat na bezcitny sex a poobhliadala sa po niekom novom a potom rozchod. Na co ma mna, ked keca o inych zenskych? Co som nejaky zajacik z Playboy Mansion? Ani ja neviem mysliet na jedneho ale ked vidim dalsich sexy chalanov ale taka kruta nie som aby som to vravela svojmu...aj ked tento by to asi chcel, lebo si o to koleduje...
@firestorm hovorim pravdu. ak ma niekto peknu tvar, poviem si "to je pekna tvar". nezalezi na tom, ci je to muz alebo zena. ak ma niekto vypracovane telo, ocenim toho cloveka, ze musi byt velmi snazivy. mojho frajera som mesiac ani nevidela ako vyzera, len sme si pisali a zapacil sa mi podla toho, ako premyslal. a potom ma prekvapilo, ze sa mi paci aj ako vyzera. myslim, ze nepotrebujem k tomu aby som bola "pravy clovek" checkovat kazdeho na ulici a hodnotit ci by som sa s nim vyspala. ja proste nieco taketo v sebe nemam. mna clovek nepritahuje lebo je mudry alebo pretoze ma svalnate ramena. pritahuje ma len clovek ku ktoremu mam city, do ktoreho som zalubena. nevidim na tom vobec nic nespravne alebo neuveritelne.
@nicolkaa Ak by sa ti však ten muž čo i len trocha fyzicky nepáčil a ak by ťa nepriťahoval, tak by si s ním NIKDY do vzťahu nešla. Skrátka a proste to neexistuje. Nikto by nechodil s niekým, kto sa mu fyzicky nepáči. Povahovo pritom môže byť tá osoba akokoľvek vyhovujúca, milá, inteligentná, atď., ak tam však nie je tá iskra a chémia medzi jednotlivcami, vzájomná príťažlivosť, nikdy sa nič neudeje a ostane to len na úrovni kamarátstva.
@buffy ja som to bral trochu s rezervou.. resp myslel..
@trdelniiiq ja som sa nijakym sposobom nechcel/nedotykal tvojej priatelky.. a dokazy nepotrebujem.. v podstate mi to moze byt jedno.. len som vyjadril co vyjadril..
@atropabelladona plati, ze kazdy si je strojcom svojho stastia.. taktiez i to, ze kazdy chce rady.. ale malokto sa podla nich skutocne zariadi.. lebo im to pride nepodhodlne ci hlupe..
tak ako sex davaju nad vsetko, lebo je prijemny.. pricom podstata je skryta uplne inde.. co uz.. svet je aky je.. :/
@nicolkaa Ja predsa nehovorím, že klameš. Skrátka a proste som mal len nutkanie prezentovať ti tu môj pohľad nato, ako to vlastne v skutočnosti funguje
akoo chapem ho ale hovorit o tom frajerke??neviem teda nakolko volny vztah maju a nakolko je ona schopna tolerovat jeho vystrelky takehoto typu ale ja by som to nezniesla...
naozaj mas 24? co nechapes na tom, ze ho sexualne pritahuje ina? a kamaratka sa boji, ze ju opusti? na jednej strane akoze chapem, je to "alarmujuce" ze jej povedal ze sa mu pozdava kolegyna, na druhej je to celkom vitane uprimne gesto. ci radsej by mal klamat a tvarit sa, ze vlastne nic sa nedeje? asi sa jej nieco snazi naznacit, ale to by ona mala prediskutovat s nim kam tym mieri a nie tuto sa pytat s prepacenim picoviny. ehm dobre. a svoj nazor si necham pre seba, lebo by som zase raz dostala status nemoralnej s pokrivenymi nazormi na lasku a sex.
takže ďakujem za názory som rada čítam a dozvedám sa veľa veci a veľa dôvodov nuž je mi to divné a preto sa pýtam iných osôb aby to zhodnotili čo si ma ta osoba myslieť čo má zmeniť alebo presne čo. Je to veľmi tiché a plaché dievča a strašne naivná a je normálne ak má strach že ju opustí alebo čosi také. Ja viem len to že jej vytýkal nejaké veci čo sa mu nepáčia, ale neviem presne aké tuším, že nedokáže byť chvílku bez neho alebo niečo také.. A sú spolu dokopy 5 rokov a momentálne si aj kúpili byt ale kvôli tomu, že stratil jeden z nich prácu sa to domrvilo a bývajú u jej rodičoch, kde predtým bývali. Vzťahy sú tam skvelé lebo viem, že im pomohli získať byt. Čo sa týka toho kamoška mi povedala, že sa ho opýtala či by ju vedel opustiť keby ho aj ta kolegyna chce a on jej povedal, že pravdepodobne nie, lebo že býva ďaleko a že má vlastnosti, ktoré on neznáša konkrétne alkohol a cigarety a tá moja kamoška nepije ani nefajči. Snáď už chápete prečo sa bojí veď sú spolu 5 rokov nebáli by sa aj vy ja teda určite. Viem ešte jednu vec od nej, že jej raz povedal, keď bol v byte sám doma tak mal chuť si nejakú zavolať na sex, ale nakoniec to neurobil lebo sa bál susedov a že sa to dozvie. Keď sa potom spýtala, že keby mu dovolila spať s jednou babou tak potom bol spokojný tak odvetil, že by mu to bolo nepríjemne lebo by musel aj jej dovoliť mať sex s druhým chalanom aby to bolo fér a to by on nechcel to by ju radšej opustil. Z toho vyplyva to, že chce sex tak aby o tom nevedela ale ked sa to stane tak jej to povie a čo očakáva, že mu to odpustí nechápem ho. Asi ju už nemiluje ale nemám rada ked ju takto trápi
to ze ho to laka je uplne prirodzene a normalne. ale to ze jej to povedal je maximalne divne a pripomina mi to ten "vztahovy vzorec" ako pri priznani sa k nevere - nieco ako "aby sme trpeli obaja a nielen ja, lebo sa citim vinny"....proste toto si ma clovek vysporiadat vo vlastnej hlave a byt natolko racionalny ze vie regulovat svoje pudy...duplom v dlhorocnom vztahu, kde treba vynalozit uz dost usilia aby to klapalo...typek si ani len zdaleka neuvedomuje, co tymto priznanim moze sposobit u milujucej zeny.
Muži nikdy neboli evolučne zamýšľaný, ako monogamný tvor. Je to naša prirodzenosť. Preto aj pomer spermiavajíčko, vychádza v prospech vajíčka, keďže samica ich má obmedzený počet a muži majú spermií v podstate až do staroby obrovské kvantá. Nehovoriac o tom, že koľko ich vyjde von jedným orgazmom v porovnaní, že na nový život máš vždy len 1 vajíčko v daný okamih.
@firestorm na obranu @nicolkaa , su isti ludia, ktorych sexualna orientacia sa nazyva pansexual - najprv sa zamiluju a az potom pocituju sexualnu pritazlivost
no a tak sorry, ale poznám viacero chalanov, ktorí sa nesprávajú ako kreténi, ale vedia oceniť jednu babu a pritom nemyslieť na to, že si to rozdáva s inou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
ako ok, ja som za vernost v partnerstve, ale neviem ze ci si mam vypichnut oci alebo co, aby sa mi uz nikdy ziadny chlap nezdal sexy
"In biology and psychology, the Coolidge effect is a phenomenon—seen in nearly every mammalian species in which it has been tested[weasel words]—whereby males (and to a lesser extent females) exhibit renewed sexual interest if introduced to new receptive sexual partners,[1][2][3][4] even after refusing sex from prior but still available sexual partners."
» en.wikipedia.org/wiki/Coolidge_e...
Samozrejme, to neznamená, že to robí každý a ani to, že by to toho človeka ospravedlnilo. Z hladiska biologických potrieb je pre ludí prirodzené množstvo vecí, to ale neznamená, že sa im máme poddať. Keby sa niekto podá každej biologickej potrebe, každej "túžbe tela", ktorú má, tak by sa viac, ako pár desaťročí ani nedožil, lebo by zomrel na kolosálnu obezitu.
Takže inak povedané - z biologického hladiska je pre mužov podvádzanie rovnako prirodzené, ako (pre mužov aj ženy) vyjedanie chladničky, alebo prepchávanie sa vo všeobecnosti. Kedže ale nie sme zvieratá, nemali by sme sa takýmto veciam poddať a mali by sme sa správať civilizovanejšie. Napríklad byť vo vzťahu úprimný, teda nepodvádzať.
podla mna pokial je to v hlave a nepraktizuje to, je to celkom prezitelne
aj ja som sa raz rozpravala s jednym chalanom, ani nebol moj typ nejako, dokonca bol moc mlady podla mna ale uplne som z neho bola ze FUUUUUU, proste nejaka ta charizma isla z neho a ja som bola uplne nadrzana co si pomozem no
je to normalna vec pokial osoba nie je pansexual/asexual
je pekne, ze ho lubi, ale ktovie, ci lubi aj on ju, ked jej rozprava o takych veciach. ja by som s takym clovekom neostala. ved vztah nie je na par rokov, ale na cely zivot. co bude potom, ked ona zostarne, bude ho stale menej a menej pritahovat.. nevravim, ze to tak urcite bude, ale ked uz teraz mysli na ine, ktovie co bude po rokoch.
v jednej piči blúdiť,
v tej istej piči sa nudiť,
to sa predsa nedá slúbiť
ale povedat to svojej frajerke moze iba CHUJ, DEMET a MANTAK, naco jej to vesia na nos?
proste xD normlane je mi to smiesne, je to strasne retardovane
ide o to, co je to za chlapa a aky maju vztah.. ak maju normalny vztah a toto jej povedal, tak to ze to dievca riesi je zle.. lebo prave tym, ze jej to povedal a nie priamo ju podviedol je akasi zaruka, ze to nespravi..
a keby sa chcel rozist.. tak by jej to asi nevravel.. len by cas zacal venovat tej druhej..
@litzy ale ved vztah nie je len o sexe.. ako nic v zlom.. ale mat doma "babu s ktorou mozem mat hocikedy sex" a mat kamaratku, s ktorou sa hocikedy porozpravam, zasmejem. a budeme blbnut.. len bez ziadneho sexu ci intimnosti.. tak to druhe je ovela lepsie
a to ze mysli.. ako nic v zlom.. ale to baby nenapadaju ziadne podobne myslienky??
@nixxina nenadaval by som mu priamo.. nevies kedy, preco a ako jej to povedal.. ale je pravda.. ze niektore veci sa vraviet nemusia.. na druhej strane zas.. uprimnost je lepsia...
ako by si reagoval ty, keby ti tvoja priatelka povedala, ze ju to laka sa vyspat so svojim kolegom/spoluziakom/kamaratom? a ako by si sa potom citil, keby sa s tym muzom nadalej stretavala?
ja mam z toho dojem, ze keby mu na tom nezalezalo a neprikladal by tomu ziadnu vahu, tak by jej to ani nehovoril, len by si pomyslel svoje a zil by dalej.
ja mam skusenost, ze ked muz zacal rozpravat o inej zene, tak to potom nedopadlo najlepsie.
pokial to z neho dako tahala alebo sa na to vkuse vypytovala alebo co , tak to je ine ... nuz to nezistime
moze byt sex akokolvek biologicka zalezitost, nikdy ma nebude lakat vykefovat cudziu zenu
v zivote som si nepovedal to, co v @6 a neobzeral sa ani za inymi zenskymi.. nie som predsa slintajuca, sexom pritahovana zver
a rovnako to nerobi moja zena a jednak par dalsich, s ktorymi som sa na danu temu bavil
Ak je pravda to, čo hovoríš, tak by sa ti nikdy nemohol nikto páčiť, nikto priťahovať, do nikoho by si nemohla byť zaľúbená, zahľadená, nikdy by si nemohla mať sex idola, nikdy by si nemohla zdieľať hlbšie sympatie voči opačnému pohlaviu. Tomu sa mi proste nechce veriť
Pretože, ak sa ti páči muž, tak podvedome (aj keď samozrejme nie hneď v tom danom momente) ho berieš ako potenciálneho partnera, s ktorým by si eventuálne dokázala aj spať.
Akonahle mam partnerku, o inych zenach neuvazujem uz vobec a uz toboz nie, ze sa za nimi obzeram alebo som sexualne pritahovany.
a ano, ma to svoju reakciu.. pravdepodobne by som na toho chlapa ziarlil.. na druhej strane je to stale o otazke dovery.. bud jej verim alebo neverim.. ak jej verim, tak sic budem ziarlit... ale viem, ze lubi mna a bude so mnou.. ak jej neverim, tak problem je niekde uplne inde a cudujem sa, ze sme este stale spolu..
a znova opakujem.. zalezi v akej situacii jej to povedal... a "keby mu na tom nezalezalo".. no ja teda neviem.. ale ak i poviem priatelke, ze cez leto chcem ist do brazilie.. a viem, ze ona nemoze.. tak to neznamena, ze na nu kaslem a proste tam pojdem..
rovnako i s tymto.. proste mu to napadlo.. mozno si to povedali, vo chvilke "uprimnosti" .. ale ty z toho stale robis zavery..
ps: ako som uz rvavel.. ja ho nepoznam.. muzi su rozni.. ona musi vediet ako to myslel.. snad nie su spolu par dni
@nixxina
asi tak
asi jediny chalan na bz s normalnymi nazormi na vsetko..
trdel, nemas brata?
v partnerskom vztahu je vzdy dolezita jedina otazka. chcem aby tento clovek bol otcom/matkou mojich deti?? ak si odpovedam NIE.. tak nemam co riesit a je hlupost v tom vztahu ostavat..
a ANO si urcite neodpoviem dovtedy, kym tomu druhemu uplne neverim.. a nie som schopny mu zverit do ruk svoj zivot..
i preto to "skutocne ANO" ma prist az po mesiach ci rokoch chodenia..
akurat ze dnes sa vztah riesi cez postel.. a ono ked dvaja na seba skocia po velmi kratkom case.. tak plne chapem, ze su potom realne obavy ci nahodou takto rychlo neskocia aj na niekoho ineho ked sa im zapaci..
a to, ze myslienky dievcat nie vzdy nutne musia mat opodstatnenie.. niekedy je to proste len iracionalny strach.. je tiez fakt.. ale opaet sme pri MOZNO MOZNO
@buffy
ked mne sa @trdelniiiq ovi neda velmi verit.. nie ze by som s nim nesuhlasil.. ale baby su v tomto silnejsie a i tie sa obzru za chalanom.. takze chalani o to skor.. ((samozrejme je ine, ak idu spolu a ak nie)
Jeho názory na vzťahy si beriem často k srdcu, sám asi vie o čom píše, keďže má niekoľkoročný vzťah a evidentne mu to klape.
asi len toľko k tvojej reakcií že sa mu nedá veľmi veriť
a aby som "neohovárala" tak píšem o @trdelniiiq ovi
Jj birdzaci by chceli uprimnost vo vztahu ale ked pride na realitu, tak sa poseru.
Mohol by som tu pokojne uviest minimalne 5 rukolapnych dokazov ale az take osobne veci tu na bordzi pretriasat nemienim. Cize bud veris alebo nie.
Brata sice mam ale ten je uplny opak a k tomu primlady
je to totálny idiot....nech si tu splietajú biológiu a bohvie čo...
to proste do vzťahu nepatrí.... a keď je niekto zaľúbený naozaj, nemyslí na úplne inú osobu.... takého chlapa by som teda nechcela v živote...
ja len furt nechapem, naco jej to este aj vyklada
a pes sa nikdy nehneva ked je s teba citit iny pes, naopak si prenho zaujimavejsi
@trdelniiiq ja som sa nijakym sposobom nechcel/nedotykal tvojej priatelky.. a dokazy nepotrebujem.. v podstate mi to moze byt jedno.. len som vyjadril co vyjadril..
@atropabelladona plati, ze kazdy si je strojcom svojho stastia.. taktiez i to, ze kazdy chce rady.. ale malokto sa podla nich skutocne zariadi.. lebo im to pride nepodhodlne ci hlupe..
tak ako sex davaju nad vsetko, lebo je prijemny.. pricom podstata je skryta uplne inde.. co uz.. svet je aky je.. :/
to čo si dal? a čo sa do mňa navážaš?
no a tak sorry, ale poznám viacero chalanov, ktorí sa nesprávajú ako kreténi, ale vedia oceniť jednu babu a pritom nemyslieť na to, že si to rozdáva s inou