robil som si kura v mikrovlnke a prihorelo mi tak som si dal dole to spalene a zjedol
lenze ono to kura clovek by si myslel ze ked prihorelo tak bude aspon mäkke
lenze ono bolo este tvrdsie ako ked sa normalne nepripecie
Vysvetlí mi to dakto? Dakujem
@milgamman no spieklo sa spieklo len by som ocakaval ze ked som to dlhsie ohrieval tak to viac zmäkne. Akoze zjedol som to lebo som bol fakt hladny ale ako keby som jedol nedovarené mäso mi to tak pripadalo
@obsession ako mohol byt stred surovy ? Vsak takto robim kurata v mikrovlnke uz niekolko mesiacov a vzdy su normalne prepecene, a chrumkave lenze dnes som dal robit len jedno male kura a inokedy dam na pac 3 kurata takze to teplo sa tam rozlozi a preto to nepripecia a dnes to pripieklo preto lebo som to robil rovnaky cas na rovnaky sposob len bola tam len jedno male kura takze preto to asi spieklo ne ?
@obsession tak ono viem ze to nie je zdrave , ale vzdy som tak robil kurata a vzdy boli fajnove chutne len dnes to kura sa mi pripieklo a bolo take tvrdsie ale surové predsa byt nemohlo ked to takymto sposobom robim stale a to robim este k tomu 3 kurata na paci a vsetky boli vzdy ok tak ako moze jedno kura ked len robit byt surove ?
Ja som sa raz pokusila kura len rozmrazit v mikrovlne a dopadlo to tak ze bolo cele zamrznute a tenky koncek bol az biely ako uvareny..bala som sa to pouzit a podla mna to bude kvoli tomu ako funguju tie vlny v mikrovlnke ale do toho sa ja nerozumiem skus poguglit mozno daco zistis
Nikdy som nepochopila aky je rozdiel v tych programoch a akosi neverim ze to naco su urcene sa tak fakt da spravit
@sianagirl245 no tak to kura co som spravil bolo ok , normalne aj zdola bola vykvapkana mast len bolo tvrdsie ako obvykle ale zohrievat sa zohrievalo 25 minut pri teplote nad 70 stupnov a este islo o malinke kuracie prsia ktore sa predavaju po 6 kusov a ja som si dal len jedno
mikrovlnka zohrieva vlnami... záleží na veľkosti tej veci, na vlnovej dĺžke/frekvencii (alebo teda na tom aký výkon tam dáš) niekedy sa jednoducho stane že to kura je tam v takej jebnutej polohe, že zohreje len jednu časť
@1ggy normalne som to kura dal , a takto zohrievam kurata uz xy krat a navyse vcera som zohrial len jedno mala kuracie kridlo , inokedy dam na pac aj 3 kuracie kridla a normalne to zohreje len teraz to zhorelo preto lebo tam bolo len jedno kuracie kridlo a tympadom sa vsetko teplo naakumulovalo len do jedneho kurata.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nikdy som nepochopila aky je rozdiel v tych programoch a akosi neverim ze to naco su urcene sa tak fakt da spravit