Ako je to mozne ze 15 alebo 16 rocny chlapec nema sancu mat nejaky normalny vztach s dievcatom........Lebo ako ja som zistil 14 alebo 15 rocne dievcata ani nedaju sancu takemu chlapcovi lebo ma len 15 alebo 16 proste kvoli veku ze oni sa nebudu znizovat n
hej ja mam dost ked vidim spoluziackku co ma 15 z 25-30 rocnymi...to je chore,iny zobrak potom musi byt ten stary kokot, inak ja som skor na starsie ....ale su aj starsie a chodia s mladsimi....treba najst :d
No lebo dievcata skor dospievaju ako chlapci cize mi baby hladame uz viac vyspelich k nam primeranych chalanov
to si zayebala inu kravinu... viac dospievate mozno fyzicky ale psychicku su 14-16 rocne baby uplne ale uplne vymlete ( cest vynimkam ) za to 14 - 16 rocni chalani su uplni pohodaci.....
Take si nachadzaju takych 19+ lebo on ju lahko nabali, ona si mysli aky je super ze ju uz berie ako dospelu a nerobi si z nej srandu a navyse je taky starsi a moze sa nim pochvalit.. a ona je pica mlada a on to vie takze ju moze jebat od rana do vecera lebo vie ako mu na to krasne skocila
presne tak...dospievame sice skor fyzicky ale nie psychicky a tu je kamen urazu...ale aj tak podla mna pri laske na veku az tak nezalezi ak si dvaja rozumeju..(ovsem nie ak 14 chodi s 19 chalanom alebo podobne.. ...A k tvojej otazke Snipe..ak ti to tie baby povedali tak su asi trafene a namyslene..ide im o to ze starsi je zabezpeceny ma auto a pod...proste zlatokopky....to co chcu dakeho starucha?
to je trapne...zato ze si o dva roky iba starsi tak s tebu nebudem chodit hahahahhahha...sice ked som mala rovestnika dlho mi to nevydrzalo...ale proste...strnastky su svacnute...nevedia co so sebou ser na ne
ako je to mozne tak to neviem ale mas pravdu aj ked viac nez 3-4 roky uz je podla mna dost rozdiel a ani neviem o com by som sa v 14tich s 18rocnym bavila...tu ide o to ze dake truby potrebuju vyzerat dospelo tak si najdu stareho chalana (ktory si nasiel mladu asi len preto ze vo svojom veku ziadnu neukecal) aby sa pochvalit mohli....nemusi to tak byt vzdy ale v poslednej dobe mi to takto pripada na take kasli a najdi si nejaku normalnu holku aj take su (..len nenosia kratke sukne a vystrihy po pupok ..)
Najviac milujem ked sa baby zacnu ohanat tym ze skorej dospievaju.. Ano cecky vam rastu skor nez my mame prvy chlp na cicine, ale ze by ste mali viac rozumu nez my? mm tym som si uz neni isty..
To je blbost co si napisal...Myslim ze take 14,15 rocne dievcata, ktore ako ty tvrdis, "nebudu sa znizovat na taku uroven" ti za to ani nestoja...Su to tavy co sa chcu len citit starsie.
Ja som chodila uz aj s mladsim, aj so starsim a teraz chodim s rovesnikom a neprikladam veku ziadnu vahu. A to ze dievcata dospievaju skor....nebudte trapne
Teraz chodim s takym inteligentnym clovekom, ze by som musela dospievat aspon o 15 rokov rychlejsie ak by som ho chcela predbehnut.
Katkaa14 - ty si pica a nie skorej dospievas. zenske skorej dospievaju fyzicky, to znamena, ze ked mas posranycj 16 - 17 rokov, uz sa nevyvyjas a nerasties, s psychikou to nema absolutne nic spolocne. chalan fyzicky dospieva priblizne vo veku 21 rokov, preto baby radi hovoria, ze su vyspelejsie, ale picu jalovu
ja poznam vela holiek,ktore maju chalana starsieho o 3-4 roky,lebo mladsi su podla nich decka.aj 20 rocny sa moze spravat ako 14,takze to mas jedno aky vek. a so starsim sa da v pohode pokecat a je s nim aj sranda-viem o com hovorim.
moj pohlad je takyto : budem chodit s nadrzanou 16-stkou,ktora prevazne chce len jedno (OPO-ojebat,pojebat,odjebat),20-siatkou,ktora prevazne hlada vaznejsi vztah (ale nie vzdy),alebo pedofilom???
a tu strnastku neries..hladaj holku,ktorej vek prekazat nebude
hmm..taq ja mam 14 a nesnazim sa vyzerat dospelo, a hladam si chalanov 15-16..a takych ako ja je dost len sa treba poobzerat ..ty si asi pisal o nejakej konkretnej
vymlete,pridrbane ooo moj bozeee ... ked ti na niekom zalezi a fakt o ten vztah stojis ta asize ti moze byt vek ukradnuty a budes tu holku brat taku aka je ... chalani vy si dajak fandite
"a potom chodit s nejakou 14 rocnou a vyzerat pri nej ze som ako na male deti.......?" ta sak nevnimas jak vyzera ked sa ti dajake nepaci asize s nou nebudes chodit len ab si za kazdu cenu mal dievca ...
TERAZ SI TAKE 14-16 ROOCNE HOLKY NEHLADAJU STARSIX KWOLI TOMU ZE SU WRAJ WYSPELEJSIE AKO XALANI W IX WEKU..ALE JE TO TREND,KED SI STARSI NABALIA MLADE HOLKY A POTOM SI Z NIX SPRAWIA PRIWESKOWE STETKY,LEBO IM KUPIA SEM TAM NANUK A ZMRZLINU.A HOLKY SA MOZU XWALIT KAMOSKAM ZE JE MAM 20 ROCNEHO KTORY MA AUTO..JE TO IX WYMLETOST,LEBO PAK TEN XALAN IX PEKNE ZNEUZIJE A DIEWCA NEWIE O CO IDE.
A BTW,MAS 15 THAK NECAKAJ ZE BUDES MAT NORMALNY WZTAH,ESTE NIE SI NA TOM DOST MENTALNE WYSPELI.TO PRIDE CASOM...TOHO SA NEBOJ,TERAZ SU TO TAKE KRASNE DETSKE LASKY ...A JA MAM O 7 ROKOW STARSIU A SME SI UPLNE ROWNOCENNI,...A WEK W NASOM WZTAHU NEHRAJE ZIADNU ROLU..JE TO LEN CISLO
no i co ved ty starsi (17-18) aj tak nechcu take male sople (nikoho nechcem urazit) ale proste to tak je kamarat ma 17 zalubil sa do 13rocnej holky akoze neni na deti ale ja ju poznam a fakt sa sprava minimalne na 16 proste strasne fajn dievca ale aj tak s nou nechce nic riesit este teraz lebo sa boji toho veku racej si pocka...ale neboj vsak ked ta nechce tak za to nestoji
každa nie je taka,treba natrafit na tu spravnu co je samozrejme tazsie ...ale tak napriklad ja by som dokazala chodit aj s mladsim,keby ho mam rada a kedy je aspon scasti taky akohe si predstavujem
Heeej vo vela pripadoch sa stava ze 14, 15-stky chodia s 25 rocnimi a pod.. Ale v este viac pripadoch ze chodia zo 16 rocnymi. Ja mam 15 a moj priatel 16 a vobec sa mi nezdá zeby nejak fyzicky,a lebo psychicky zaostaval...
booose vy z toho robiite vedu ja mam chalana co ma 23 a ja mam 16 a veeelmi hoo lubim aj on mna sme spolu uz 3 mesiace a zatial nam to klape az na male hadky ktore su v kazdom vztahu mam kamaratky co v pohode chodia s 15 a 16 ale ja si myslim ze krajsie je mat chalana starsieho a rozumnejsieho a nie preto abysom sa s nim chvalila luuubim ta misko moj heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
to si zayebala inu kravinu... viac dospievate mozno fyzicky ale psychicku su 14-16 rocne baby uplne ale uplne vymlete ( cest vynimkam ) za to 14 - 16 rocni chalani su uplni pohodaci.....
Ja som chodila uz aj s mladsim, aj so starsim a teraz chodim s rovesnikom a neprikladam veku ziadnu vahu. A to ze dievcata dospievaju skor....nebudte trapne
Teraz chodim s takym inteligentnym clovekom, ze by som musela dospievat aspon o 15 rokov rychlejsie ak by som ho chcela predbehnut.
moj pohlad je takyto : budem chodit s nadrzanou 16-stkou,ktora prevazne chce len jedno (OPO-ojebat,pojebat,odjebat),20-siatkou,ktora prevazne hlada vaznejsi vztah (ale nie vzdy),alebo pedofilom???
a tu strnastku neries..hladaj holku,ktorej vek prekazat nebude
"a potom chodit s nejakou 14 rocnou a vyzerat pri nej ze som ako na male deti.......?" ta sak nevnimas jak vyzera ked sa ti dajake nepaci asize s nou nebudes chodit len ab si za kazdu cenu mal dievca ...
Ad tvoj vek si nemyslím, že ak sa aj s babou dáte dokopy bude z toho vážny vzťah. Skôr či neskôr sa rozídete. To je štatistika.
Ak ti hovoria, že si primladý neznamená to nič viac a nič menej ako:
"Nezaujímaš ma."
To, že ti to nepovedia do očí vyplýva z ich myslenia, ktoré je pre mňa doteraz záhadou.