špagety s omáčkou mám najradšej, ale najviac jem s morcadelou z konzervy, pretože keď užť fakt idem robiť špagety, je to kvôli tomu, že sú spravené rýchlo
a co fakt nemusim su spagety so syrovymi/smotanovymi omackami ....to uz radsej kecup..proste spagety znesiem len so zeleninou/bylinkami/rajcinovymi gebuzinami ale celkovo cestoviny s hocicim syrovym mam problem zjest
Otázka bola že AKO jedávame nie že AKÉ jedávame špagety, ja jedávam špagety v polievkovom tanieri, vidličkou a lyžicou, na vidličku si podložím lyžicou a namotávam si špagety na vidličku ..
@vladqog Zamiešať s tým, najradšej olivový. Inak, ak zoženieš dvojplatničku, zoženiem v BA voľne prístupnú zástrčku a môžeme si uvariť vonku . Aj špagety s týmito ingredienciami ešte zvládam.
väčšinou robievam zeleninovú omáčku (kúsky rajčín, cuketa, kukurica, paprika, mrkva atď. alebo smotana a čerstvé paradajky... a hlavne kopa syra a olivy
ale mám rada aj tie od babky - mierne rozvarené lepkavé špagety, omáčka s kuracím mäsom a k tomu domáci kečup a vajce na tvrdo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
proste tento druh cestoviny mi ani troška nechutí.
ja ľúbim penne alebo mašličky
len zradca čistej krvi by ich jedol s morcadellou z obchodu alebo iným hnusom
ale bolognese su om nom nom
s makom a lekvárom...dobre to je
nom nom
ja mam rada so syrovou alebo smotanovou omackou, olıvamı a lososom alebo s olıvovym olejom olıvamı kukurıcou a parmezanom
alebo
konzerva s tou omáčkou so sójou.
yummy
@mamradadeli tiez tomu nerozumiem vacsie kacirstvo je uz len dat na pizzu kecup s eidamom
moje druhé najobľúbenejšie jedlo sú makaróny + morca-della + roztopený syr
. A veľmi mi chutia aj s makom, ale to musia byť rezance, no ale v krajnom prípade aj špagety.
napr. s cesnakom na oleji a s tofu,
s babkinou špeciálnou omáčkou,
s tuniakom a kukuricou,
s brokolicou, inou zeleninou a tofu,
s pečeňou,
s morcadellou domácou alebo z konzervy
+
+
+
+
Všetko zmiešať.
nemam rad kecup (blee)
btw. Keď vidím tie možnosti na sladko, tak nejem špagety, ale široké rezance na sladko ^.^
ale mám rada aj tie od babky - mierne rozvarené lepkavé špagety, omáčka s kuracím mäsom a k tomu domáci kečup a vajce na tvrdo
už som sa tešila na možno v ankete " ako prasa"
a inak omáčka + syr.
bez syra nežijem.
alebo šampiňóny a nivová omáčka.
alebo čokoľvek iné, na čo mám chuť. minule som spravila celkom dobrú vec z cukety a kokosového mlieka na špagety.