Môj bratranec má taký problém a neviem mu pomôcť. Tohto roku bude končiť výšku a naskytla sa mu príležitosť pracovať v UK. Rád by tam išiel len jeho priateľka ho nevie pochopiť. Nikto jej to nevie vysvetliť, že aké je to nevyhnutné, aby vycestoval(ja už v
A jeho priatelka tam nechce s nim ist? ale ocividne nie keby som mala priatela a keby sa rozhodol ist von, tak by som sa fcirla a isla s nim vlastne ja by som sa fcirnut nemusela, lebo by sme sa na tom dohodli a ako dlho uz spolu chodia? a na ako dlho tam on chce ist?
On má 23. Ale podľa mňa sa k sebe aj tak nehodia. Ona je strašne hysterická. Aj minule sme boli si sadnúť niekde a ona sa rozhodla že si urobí dámsku jazdu s kamarátkou. Keď sa po čase vrátili, bratranec sa jej spýtal že ako sa mali a ona na to: čudný si....a odišla. Bežne robí podobné scény. Aj preto by bolo dobré keby odišiel. A aj tak musí odísť, tu na Slovensku to nemá zmysel. Keď chce mať nejaký finančný základ, tak tu nieje iná možnosť.
Pokial nepojde s nim, tak sa urcite rozidu... Keby ze sa jedna o kratsiu dobu, myslim par mesiacov to sa da vydrzat, ale 2 roky... Aj keby ze ostali spolu ze to utiahnu, po nejakej dobe podla mna jeden z nich vyrukuje s rozchodom. Moj chodi prec, nebola som proti lebo viem ze prachy treba a tu sa driet za min. mzdu je hlupost... Ale badam na sebe ze mi to lezie na nervy a dalej to takto neutiahnem. Ono sa lahko hovori ze vydrzat vydrzat, ale kto si neskusil nevie. Tak ked je bratranec pevne rozhodnuty odist nech sa rozidu uz teraz a nie umelo to pretahovat o par tyzdnov, mesiacov... Ved ta baba ked je trocha realna tak to pochopi... Vela zdaru a bratrancovi pevne nervy
Hm o rok maturuje, ked ju moc lubi tak nech na nu rok pocka, to nie je az taka strasna doba. A potom mozu ist spolu. Myslim ze 1 rok odklad nie je az tak moc .
Podla mna tu nie je co riesit. Jednoznacne by mal odist do Anglicka a sak ked ona zmaturuje tak moze ist za nim.. Ako nikdy by som sa nepriprawil o ziwotnu sancu a nie to koli laske. Aj tak je este pomerne mlady na nejaky wazne wazny wztah a na koniec to ani nemusi wyjst a potom bude lutowat ze neodisiel...
Hmm kebyze maju 25 a su spolu 3 roky tak nepoviem nic... ale ona je mlada, maturuje o rok, tak to velmi vazne byt nemoze, teda ak sa rozidu, co moze byt aj onedlho, bude si pekne dlho vycitat, ze neodisiel. Ja by som v kazdom pripade odisla. A urcite by som nenutila priatela, aby na mna pockal. Ked sa potom o dva roky vrati, mozu sa stretnut a mozno sa daju zas dokopy... A mozno sa nevrati a bude si uzivat v UK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov