Viem, je to trapná otázka..ale ako mám dať svojej "najlepšej kamarátke" najavo že už ju nemám tak rada ako pred tým a že mi dosť lezie na nervy... chvalabohu ide na inú strednú tak sa nebudeme tak často vídať lebo teraz chodí do vedlajšej triedy...ide aj
Rázne jej to dať najavo ak ťa to moc zasahuje.. ak nie tak kašľať na ňu, neskôr pochopí sama ked jej to vyhodí na oči niekto, kto k nej nemá taký vzťah a teda nebude moc vyberať slová.
tak jej to povedz .... dvakrat, trikrat.Vysvetli jej to.Mi nevrav ze sa nema s kym bavit uz ked je na tom tak zle tak existuju aj tety psychologicky a taaak
Neviem čo je to za kamarátka ale keď ju pošleš ku dnu tak ľahko nikdy ti nebola kamarátka a nietobôž najlepšia . Ale diplomaticky to môžeš vybaviť tak že sa jej začneš vyhýbať, vyhovárať sa že nemôžeš isť von a pod... malo by jej časom docvaknuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
povedať jej to?
alebo jej povedz že sa dosť zmenila a vráť jej náramok najlepšieho priateľstva...