šak chod na to od lesa nie? ved ju zavolaj von.. najprv sa tak otukavajte... aby si vedel, co mozes od nej cakat... nevybaluj to na nu hned, aby nezdrhla... ja osobne, by som jej to povedal az keby s nou chodim...
suhlasim s @1 , je to podstatne lebo pokial to ona neciti tiez tak, tak je to zbytocne potom, a viem o com hovorim, do mna sa zalubil jeden chalan a povedal mi ze ma miluje a odvtedy sa mu snazim vyhybat lebo ja to tak necitim
Toto mi nerob! Preboha veď normálne. Ak ju miluješ, tak by nemal byť pre teba problém riešiť s ňou aj vážne veci a to hlavne osobne. Zavolaj jej alebo napíš smsku, či na FB, že s ňou chceš ísť von, lebo sa chceš s ňou porozprávať. Ak bude vyzvedať o čo ide, nepíš jej to! Napíš jej iba, aby prišla na dohodnuté miesto. Hneď ako príde, povedz jej čo k nej cítiš a ak s ňou chceš chodiť (čo predpokladám, že hej), tak sa jej spýtaj, či chce aj ona s tebou..
Ale mám taký názor na celú vec, že je blbosť milovať niekoho s kým ani nie si. Môžeš ju mať maximálne tak rád! Milovať ju začneš po cc 2-3 mesiacoch.
@pavlinkaa ono je to tak ze my sa vlastne "otukavame"uz viac nez 2 mesiace takze neviem je to divne chodime von ae ja nikdy nenabeiem odvahy povedat jej pravdu.....
@esmik milovať hneď..?.. hmm poznám takých čo sa hneď "zamilujú" a vidím ako "milujú".. ale fajn, ja ti to neberiem.. možnos i to vážne zažila.. to musíš vedieť ty sama najlepšie či to bola tá "pravá láska"
no tak ako @pavlinkaa by som to ja urcite nerobil; vetu "chcem s tebou chodit" by si nemal vyslovit nikdy v zivote. ale mas 15, cize cokolvek urobis, doseres to. vlastna skusenost
nic, proste musis zatat zuby a bavit sa s nou normalne. baby miluju, ked ich ma chalan tak trochu v pazi, ale pritom vzdy tak jemne prejavuje zaujem. to tazko vysvetlit, ten spravny pomer mamvpicizmu/oddanosti budes hladat dlho, zatial musis skusat a skusat. ja mam 21,5 a furt som ho tak celkom nenasiel
@tommyhot : áno, jasné....lenže u mňa je to trošku o inom. myslím, že po roku a pol mám právo povedať, že ho milujem. Ale to vám tu už asi nevysvetlím....kašlem už na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@matus123 si zabil dst nenapadne
.....bla bla bla bla bla bla bla mimochodom milujem ta bla bla bla bla bla bla bla.....
Ale mám taký názor na celú vec, že je blbosť milovať niekoho s kým ani nie si. Môžeš ju mať maximálne tak rád! Milovať ju začneš po cc 2-3 mesiacoch.
Však ani nevieš čo to slovo vlastne znamená.
@pavlinkaa : aj po roku a pol čo sa s ním bližšie poznám ? podľa mňa to nie je až tak nemožné.
@esmik dobre prepáč, brala som svoj názor podľa ľudí, ktorých poznám, ktorí začali milovať po 2 dňoch.. Určite po takom dlho čase milovať môžeš.
@neith74 zalubit sa a lubit je rozdiel..