Ako jej to mam teda povedat ze chcem nieco viac ako kamaratsvo
ja som nedavno zakladal tuto diskusiu a teda ze mam ist do toho ale ako to vobec naznacit.....??? aby to bolo to pravve .......ked odmietne alebo co tak aby to nebolo az take hrozneeeee.....pre mna
ja som povedal a s tou dotycnou sa uz ani dako nebavim takze znicilo to kamaratsvto.
pokial jej to chces povedat tak jej to povedz. alebo jej to racsej napis. a potom, ze jej to povies este do oci, a to bude mozno jednoduchsie ak sa tak bojis.
a bud ta prijme alebo nie tak to v zivote chodi. .... cudne to nebude vsak kto moze za to, ze si sa do nej zalubil? no proste stalo sa. tak jej hned teraz napis a neodkladaj to
Mno jo je to trocha cudne teda pokial ze to dlhodoba kamaratka...ja som sa tiez spytal....odmietla...ale zostali sme kamarati a da sa povedat ze este lepsi nez predtym.A ber to tak ze cim skor sa opytas tym skor dostanes odpoved
ale to je to ze ja som ju pozanl a boli sme dobry kamarati a teraz som prisiel na strednu a ona moja spoluziacka zrazu ... to mi to stazuje este.... a dos vela
no thak to us je total ale ja mam presne ten isti problem akorat ze neni moja spoluzacka ale skor ze spoluhracka lebo chodime na basket thak isto a este ju as thak zasa dobre nepoznamale us som to zacal skusat zacinam si snou pisat a po nejakej dobe sa jej opitam
vytiahni ju vonku a nic jej nehovor vo vhodnej chvili jej daj pusu (a tomu ver ze vhodna chvila nebude...a ked bude tak...nie, nebude v ziadnom pripade nepis...to iba kebyze ti fakt priharalo ze by si vedel ze sa u nej rysuje dakto iny abo co a musis rychlo konat...
cize...zeber ju vonku niekde sadnite a daj jej krasnu vasnivu pusu (neodmietne pokial si umyvas zuby)...teda ked ma aspon trosku zaujem...a ked nema voooobectotalne uplne ziaden zajem...a ste kamarati...tak sa to nejako spravi tak ze to nebude nic hrozne aspon tych 5 minut potom...
no ja tzi mozem len poradit co sa mne stalo...uz rok chodim s mojim najlepsim kamaraatom..a naznacil mi to asi tak..ze ..sme sa rozpravali o vztahoch..o laskach..a take..a potom sa ma spytal..:ty si povedala ze moja babka sa navie korculovat? a potom ze ..nee..chcem sa ta nieco opytat..chces so monu chodit?ale pochopim ked nie..ale strasne ta mam rad......a potom mi dal pusu..a ma to obmekcilo..taze skus najprv nahosit taku temu..ale v sukromi..a potom sa jej to opytaj...a pozeraj sa jej do ocii...to je moja rada...mna to obmekcilo...
och joj lolkovia mojí zlatí...inak *susenejablko* má veľku pravdu... pokiaľ by to chcela s tebou skúsiť aj ona teda vzťah, tak to začni poriadným bozkom...samozrejme ak ona nie je nejaké KDHčko, čo denne sedí v kostole a ani neuznáva predmanželský sex ...ale toho sa nebojím tích veľa nie je.... takže skús našu radu.... zober vonku...ale keď bude teplejšie...náhodou keby mala väčšie vášne ako očakávaš ....a pobozkaj ju.... ale pekne ju pohlaď nenechávaj to fakt na náhodu....ejha... daj na mňa...tu mister crazy (teda ja) som už mal mnoho dievčat a aj s kamoškou som sa dával dokopy a vyšlo to takto... ale niekde kde fakt budete sami...a nerob to na disce alebo niekde kde už bude mať alkohol v sebe.... alebo sexeapeal bo potom ti to na druhy deň vráti slovami bolo to len z vášne...takže súkromie, pekné miesteško, teplejšie, a dalej už vieš čo máš robiť...len fakt prvej ju nežne pohlaď po tvári pobozkaj a ak ťa neodsunie tak to znamená, že môžeš pokračovať a potom keď skončíte, tak už len hoď očkom ale neppýtaj sa že chceš so mnou chodiť a podobné ale len "takže áno?"...viem je blbé robiť niečo podľa návodu, ale tak musíš brať na ohľad, že inak to bude veľmi ťažké...a šanca, že ťa odsunie je 1:10 000... čiže minimálna...tak fakt už nečakaj.... veľa štastia
Suhalsim s Crazybestboy-om, ale abych som ti este trosku viac poradil skus neist na to priamo ale eskaluj (zvysuj) fyzicky kontakt. Chyt ju za ruku, mierne ju stlac ked aj ona stlaci si na dobrej ceste. Dokni sa jej ruky ( oblast nad laktom a pod ramenom) ale len taky letmý dotyk, kratky ziadne prasaciny v hlave. Pokracuj ramenom. Potom sa spytaj aky sampon pouziva ovonaj jej vlasy. A nakoniec ak bude mat vonavku si to vsnimi a spytaj sa jej ci mozes ovonat. prisun hlavu k jej krku velmi blizko, do intimnej blizky a pomaly povec svoj nazor. Teraz ako si v takej blizkosti zdvihni pomaly halvu a pozeraj sa jej do oci. odsun jej vlasy z cela a ides na bozk. Davaj si ale pozor dotyky musia mat casove odstupy a ona sa im nesmie preicit, nesmie jej to byt neprijemne inak si skoncil. Takto bych to spravil ja. keby nieco napis mi TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
pokial jej to chces povedat tak jej to povedz. alebo jej to racsej napis. a potom, ze jej to povies este do oci, a to bude mozno jednoduchsie ak sa tak bojis.
a bud ta prijme alebo nie tak to v zivote chodi. .... cudne to nebude vsak kto moze za to, ze si sa do nej zalubil? no proste stalo sa. tak jej hned teraz napis a neodkladaj to
prajem ti, aby sa ti nestalo to co mne
cize...zeber ju vonku niekde sadnite a daj jej krasnu vasnivu pusu (neodmietne pokial si umyvas zuby)...teda ked ma aspon trosku zaujem...a ked nema voooobectotalne uplne ziaden zajem...a ste kamarati...tak sa to nejako spravi tak ze to nebude nic hrozne aspon tych 5 minut potom...