@ikuto ale skrátka nejako normálne, aby som vlastne vystihla problém čo najlepšie a aby to ona nepochopila nejako inak, ako to ja myslím. že zrazu som sa jej otočila chrbtom. lebo dokiaľ som nevedela, aká je ona vo vedomostiach a v škole, tak sa s ňou celkom dobre bavilo. ale teraz nie som schopná normálnej konverzácie asi už, lebo ma vytáča, už len keď si spomeniem, aký stres mi robí.
@centaurea ked to bude vediet, nic sa nezmeni... ju tiez nezmenis, mozes zmenit maximalny tvoj postoj k nej, alebo sa skusit s niekym vymenit, nech tie práce s nou robí niekto iný
ako ja asi tak približne viem, že čo jej chceš povedať. Skús to asi tak, že jej nebudeš vravieť že je taká a taká, lebo tým v podstate útočíš a ona sa začne brániť, ale radšej jej občas povedz diplomaticky, že ti vadí že robí to a to, a prečo ti to vadí.
Lebo tie slová ktorými si ju označila musia mať dôvod, ale dá sa jej to povedať aj bez toho, aby si ich použila.
kedysi som niečo podobné predniesla spolužiačke. Znelo to nejako ako "ty sa láskavo neozývaj. Nikto s tebou nehovorí." od vtedy so mnou nehovorila O.o Možno preto, som udržiavala kamarátsky vzťah len s dvoma dievčatami. Ostatné boli dosť divné O.o
@ikuto áno, súhlasím, určite jej musím vysvetliť aj dôvod a nie jej povedať, že je taká a taká. Ona nechápe učivu, nerozumie, všetci ostatní áno, podotýkam, všetci!...počas hodiny, ked máme niečo vypracovať, tak sa vypytuje na všetko možné a ja sa nemôžem sústrediť, to sa ozaj nedá. potom príde učiteľka a ja vyzerám ako debil.
tak som to myslel, treba povedať dôvod. No a teraz už len musíš vybrať tie správne slová akými jej to povieš, a podľa toho to ona vždy inak pochopí.
Na to čo si písala by som jej ja povedal asi tak, že prosímťa cez hodinu sa ma nepýtaj bo sa nemôžem sústrediť, po hodine ti poviem(to vysvetlím) atď.
No, a to že nechápe učivu tak to sú 2 možnosti, buď mu chápať nechce(je lenivá) alebo mu fakt že nechápe, to druhé je asi trochu problém. Alebo by si jej mohla povedať, že nech sa pýta učiteľky, že ty nevieš A náhodou aj ja sa občas veľa pýtam, ale to preto, aby som tomu lepšie pochopil...
ze ona je mila kamaratska ale hrozne vymleta.tak to som sa zasmiala.sak kazdy je nejaky. odsudzujes ju za to ze nema tolk orozumu co ty,ale asi ho bude mat viac ako ty .jak to vidim
@24 ja ju neodsudzujem. kto nezažil, nevie a myslí si, že asi ja som tá krava....ale nedá sa robiť, keď máme nejakú prácu vo dvojici, ju samu od seba nič nenapadne, neučí sa, ale keď je problém, tak sa pýta a vyrušuje tým. ja sa skrátka nedokážem na niečo sústrediť, keď sa ma niekto niečo stále pýta, napr. aj cez písomku. a jej treba všetko vyvsvetľovať - a pritom ostatní všetci to chápu...jasné, že nikto nie je dokonalý, ale toto je naozaj zlé.
tak to Ti nezávidím............párkrát mať spoločnú prácu s niekým ,,menej nadaným", ktorý sa navyše sám nesnaž
povedz, že je Ti to ľúto, ale že Ťa brzdí v rozvoji.........že máš príliš veľké ambície a sny a jedinú šancu na ich splnenie........a že tou šancou je škola a dobré výsledky....dačo také
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@bonita v tomto je pretvarovať sa ťažké, lebo už sa to nedá vydržať. ja pri nej strácam nerv.
@ikuto ale skrátka nejako normálne, aby som vlastne vystihla problém čo najlepšie a aby to ona nepochopila nejako inak, ako to ja myslím. že zrazu som sa jej otočila chrbtom. lebo dokiaľ som nevedela, aká je ona vo vedomostiach a v škole, tak sa s ňou celkom dobre bavilo. ale teraz nie som schopná normálnej konverzácie asi už, lebo ma vytáča, už len keď si spomeniem, aký stres mi robí.
čo spraví to keď jej to povieš ? buď to nepochopí alebo sa urazí... ženy nech sú akékolvek by sa urážať nemali
Lebo tie slová ktorými si ju označila musia mať dôvod, ale dá sa jej to povedať aj bez toho, aby si ich použila.
ťažko dávať príklad, keď neviem čo robí.
Na to čo si písala by som jej ja povedal asi tak, že prosímťa cez hodinu sa ma nepýtaj bo sa nemôžem sústrediť, po hodine ti poviem(to vysvetlím) atď.
No, a to že nechápe učivu tak to sú 2 možnosti, buď mu chápať nechce(je lenivá) alebo mu fakt že nechápe, to druhé je asi trochu problém. Alebo by si jej mohla povedať, že nech sa pýta učiteľky, že ty nevieš A náhodou aj ja sa občas veľa pýtam, ale to preto, aby som tomu lepšie pochopil...
povedz, že je Ti to ľúto, ale že Ťa brzdí v rozvoji.........že máš príliš veľké ambície a sny a jedinú šancu na ich splnenie........a že tou šancou je škola a dobré výsledky....dačo také
hlavne jej nenadávaj