Počujte potrebujem poradiť, ako sa znova začať baviť s dievčaťom s ktorým som bol velmi dlhy čas, ale pokazilo sa to a vyše roka a pol sme sa ani nebavili. Stále ju milujem a neviem ako sa po tak dlhej dobe k nej ozvať. čo robiť???
No skús ju pozvať niekde von, keď odmietne, tak jej napíš dlhú správu a popíš tam všetko, čo k nej cítiš a priznaj i chybu, no snáď to vyjde, ale nezaručujem.
Ona vie čo k nej citim, lenže ona sa bojí že čo ked sa to zase poserie, a zložite je aj to že neviem ako sa k nej spravať. Dokopy sa hneď určite nedáme a ako kamarat sa ku nej správať neviem lebo počuvať že jak bola s inymi a take by som asi nemal nervy na to
ona sa bojí, pretože po roku proste už v nič nedúfa a nechce to budovať odznova... ale ak to naozaj chceš, tak ukáž už iný prístup, aby ti mohla dôverovať a videla, že to tentokrát myslíš vážne..
kúp si auto, psa, thaiskú prostitútku, len sa nenamotávaj na citovo nestabilné stvorenie bez schopnosti racionálneho konania a uvažovania ktoré ťa odkopne len čo prejde okolo nej iný
napis jej, ze mas inu, a ze teraz uz mozes byt k nej uprimny kamarat....a hovor stale o svojej novej frajerke, aka je super v posteli, a tak..9 z 10 zien bude ziarliva, a ak ta tvoja vysnivana k tebe nieco citi, ver tomu, ze ta zacne zvadzat...davam tomu 75%
Zaujimavy napad echoechoecho, ale u nej by mi to bolo prd platne lebo je taka tvrdohlava jak ja a ona by si uz len z toho ze ja by som vravel o babe, tak aj ona by si zohnala chlapa a nevravela by len o nom a mna by porazilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
kúp si auto, psa, thaiskú prostitútku, len sa nenamotávaj na citovo nestabilné stvorenie bez schopnosti racionálneho konania a uvažovania ktoré ťa odkopne len čo prejde okolo nej iný