Mám problém... Inak by som sem nepísal. Pred časom (pár mesiacov) ma odmietlo jedno dievča, ktoré sa mi veľmi páčilo a mal som o ňu veľký záujem. Chápem, že sa to stáva, to mi nemusíte hovoriť. Viem, že sa mi to ešte aj stane... Ale problém je, že ju nevi
Ja mám zas iný problem a to je horšie než to tvoje mam jednu babu ktora sa mi lubi, vobec sa osobne nepozname, piseme si na Fb obcas i ked ja som ten co jej viac pise, no a chcem ju zavolat von aj ked nie je z mojho mesta a nemam odvahu jej napisat, lebo si snou pisem len dva dni
@bannednick no čo ti poviem, mne sa stalo pred nejakým časom to isté s jedným mužom...a jediný liek na to je čas....a zamestnávať si myseľ niečím iným, keď môžeš.....Bohužiaľ, sny sú prácou podvedomia, takže to, čo sa ti bude snívať ovplyvniť nemôžeš
poznam ...musis sa zamerat cisto na seba a uvedomit si aky je svet krasny a co vsetko mozes robit aky si slobodny stale ju tam budes mat ale bude to lepsie ..a po case sa to vytrati
Tiez som to zazila , bol to.moj byvaly chlapec a trvaloo too doost dlho, ale mam pocit ( neviem ci je to 100% iste ) , ze cas naozaj zohrava svoju.ulohu.Urcite nebudes donekonecna snit o.niekom , kto o to nestoji.
A napadlo ma aj , ze klin sa klinom vybija , ale neviem ci sa to v tvojej situacii da. Co tak sa presmerovat na nejake ine dievca , ktore ti zaujem vrati? Alebo sa to este neda? Nuz je to na tebe.
šak to je úplne normálny stav.. nájdi si činnosť alebo človeka čo ti to nahradí. Pokiaľ nebudeš sedieť doma pri pc a nudiť sa, čo ti spôsobuje to, že na ňu myslíš, tak ju rýchlo vypustíš z hlavy... alebo si nájdi inú babu.
Ja zase po dlhej dobe spomínam dakedy na dievčatá ktoré som v minulosti chcel a nejak mi to nevadí Ale sníva sa mi dlhšiu dobu s jedným dievčaťom ktoré som v živote nevidel ani neviem či existuje proste v snoch dajake dievča je sa mi furt objavuje... nie žeby to nebolo príjemné lebo je to veľmi pekné dievča ale ta škoda že len v snoch no
Kamarát, nebráň sa tým pocitom, viem že je to ťažké, ked ťa domietne niekto kto sa ti páči, alebo dokonca niečo viac. Ale ber to tak ako to je, skús sa stým vyrovnať a vedomím že ak spolu máte niečo mať, tak sa to stane. Hlavne nerob nič nasilu. Dôležité je uvedomiť si či ide len o poblúznenie, alebo k nej niečo cítiš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
- vidis su aj horsie problemy ako toto
Inak ďakujem za rady.
A napadlo ma aj , ze klin sa klinom vybija , ale neviem ci sa to v tvojej situacii da. Co tak sa presmerovat na nejake ine dievca , ktore ti zaujem vrati? Alebo sa to este neda? Nuz je to na tebe.