ludia pisem si s jednou babou ktora mala uz par vztahov a ja este ziadny, ona je jebacka a ja asi nesom moc pekny... ale aj tak si verim ze mam sancu len nevem ako na nu zaposobit?? nevete ako pls??
baby určite nechcú takýchto nekreatívnych chlapov bez sebavedomia ... čo by ste ľudia robili, ak by nebol internet a vy by ste na zbalenie dievčaťa museli použiť vaše schopnosti ...
pred nedávnom som objavil celkom pekný spôsob ako sa dozvedieť o babe viac pri písaní. Skús toto:
Navrhni, že si zahráte takú hru. Každý bude písať po jednej vete, tak aby nadvezovala na predchádzajúcu a aby tvorili príbeh (najlepšie, ak bude hl. postava žena). Pri tom písaní by si mal nechávať väčšinu určujúcich vecí na nej (aby tvorila ten príbeh hlavne ona), ale pritom do toho nenápadne pridávať vtipné veci a dvojzmysly. Niet nad romantickú zápletku.
Toto ti babu určite nezbalí, ale môžeš posunúť váš "vzťah" trochu vyššie. Za pokus to stojí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Navrhni, že si zahráte takú hru. Každý bude písať po jednej vete, tak aby nadvezovala na predchádzajúcu a aby tvorili príbeh (najlepšie, ak bude hl. postava žena). Pri tom písaní by si mal nechávať väčšinu určujúcich vecí na nej (aby tvorila ten príbeh hlavne ona), ale pritom do toho nenápadne pridávať vtipné veci a dvojzmysly. Niet nad romantickú zápletku.
Toto ti babu určite nezbalí, ale môžeš posunúť váš "vzťah" trochu vyššie. Za pokus to stojí.
Táto veta ťa práve pochovala